Politie ontdekt drugsgerelateerde middelen na melding van acetonlucht De Quackstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam- De politie heeft gisteren een grootschalige drugsoperatie uitgevoerd na een melding van een sterke acetonlucht bij een woning. De situatie werd onmiddellijk bevroren door de politie, samen met de hondengeleider en het Team Parate Eenheid (TPE), in afwachting van het Arrestatieteam (AT).

Terwijl de politie de woning afzette, reed een voertuig weg vanaf de locatie. Dit voertuig werd enkele minuten later door de politie aangetroffen en doorzocht. In de auto werden meerdere zakken met wit en bruin poeder gevonden, waarna de bestuurder werd aangehouden. Kort daarna liep een tweede persoon het pand uit, die eveneens werd aangehouden.

- Advertisement -

Bij aankomst van het AT gingen zij samen met het TPE de woning binnen. Hoewel er geen personen meer in de woning aanwezig waren, stuitten zij op een grote hoeveelheid drugsgerelateerde middelen.

De brandweer controleerde de woning op giftige stoffen, waarna de collega’s van @forensischeopsporing en het Landelijk Forensisch Onderzoeksteam (LFO) de woning konden betreden voor verder onderzoek. Het onderzoek is momenteel nog in volle gang.

De politie benadrukt het belang van meldingen van verdachte situaties door burgers. Het tijdig melden van verdachte geuren, geluiden of activiteiten kan bijdragen aan de veiligheid in de wijk en het bestrijden van drugscriminaliteit. Heeft u iets verdachts opgemerkt? Meld het dan, dit kan ook anoniem via @meldmisdaadanoniem.

 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Woning doelwit van beschieting Moerkerkestraat Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van zondag op maandag heeft er een schietpartij plaatsgevonden aan de Moerkerkestraat in...

Slachtoffer schietpartij Wolpaertsbocht Rotterdam overleden, verdachte aangehouden

Rotterdam - De politie heeft op zondagavond 2 juni bekendgemaakt dat het 32 jarige slachtoffer van de schietpartij...

Opnieuw felle brand in sloopwoningen Wielewaal Rotterdam

Rotterdam - Op donderdagavond brak er brand uit in een aantal sloopwoningen aan de Minkestraat in Rotterdam -...

Vaten met onbekende stof aangetroffen in woning Quackstraat Rotterdam

Rotterdam - Woensdagavond 29 mei heeft de Politie meerdere vaten met onbekende stoffen aangetroffen in een woning aan...