Politie ontdekt drugsgerelateerde middelen na melding van acetonlucht De Quackstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam- De politie heeft gisteren een grootschalige drugsoperatie uitgevoerd na een melding van een sterke acetonlucht bij een woning. De situatie werd onmiddellijk bevroren door de politie, samen met de hondengeleider en het Team Parate Eenheid (TPE), in afwachting van het Arrestatieteam (AT).

Terwijl de politie de woning afzette, reed een voertuig weg vanaf de locatie. Dit voertuig werd enkele minuten later door de politie aangetroffen en doorzocht. In de auto werden meerdere zakken met wit en bruin poeder gevonden, waarna de bestuurder werd aangehouden. Kort daarna liep een tweede persoon het pand uit, die eveneens werd aangehouden.

- Advertisement -

Bij aankomst van het AT gingen zij samen met het TPE de woning binnen. Hoewel er geen personen meer in de woning aanwezig waren, stuitten zij op een grote hoeveelheid drugsgerelateerde middelen.

De brandweer controleerde de woning op giftige stoffen, waarna de collega’s van @forensischeopsporing en het Landelijk Forensisch Onderzoeksteam (LFO) de woning konden betreden voor verder onderzoek. Het onderzoek is momenteel nog in volle gang.

De politie benadrukt het belang van meldingen van verdachte situaties door burgers. Het tijdig melden van verdachte geuren, geluiden of activiteiten kan bijdragen aan de veiligheid in de wijk en het bestrijden van drugscriminaliteit. Heeft u iets verdachts opgemerkt? Meld het dan, dit kan ook anoniem via @meldmisdaadanoniem.

 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Zwaargewonde na schietpartij Blazoenstraat Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagmiddag rond 14.34 uur vond er een schietpartij plaats op de Blazoenstraat in Rotterdam. Hierbij raakte...

Auto zwaar beschadigd door brand Lavendelstraat Rotterdam

Rotterdam - Een personenauto is maandagavond zwaar beschadigd geraakt nadat er brand in het motorcompartiment uitbrak. De auto...

Explosie bij woning Middenhagen Rotterdam: derde incident in half jaar

Rotterdam – In de vroege ochtend van 18 juli vond er een explosie plaats bij een woning in...

Oudere vrouw gewond bij straatroof aan de Charloisse Kerksingel in Rotterdam

Rotterdam - Dinsdagavond is een oudere vrouw gewond geraakt bij een straatroof aan de Charloisse Kerksingel. Het bejaarde...