32- jarige Hagenees zwaargewond na schietpartij Wolphaertsbocht Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Afgelopen nacht rond 03.00 uur vond er een schietpartij plaats op de Wolphaertsbocht in Rotterdam. Een 32 – jarige man uit Den-Haag raakte hierbij zeer ernstig gewond en werd aangetroffen op straat voor de deur van café ’t Halve Uurtje.

De man werd langdurig gereanimeerd en vervolgens met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De politie is een grootschalig onderzoek gestart naar de toedracht van het incident. Medewerkers van de Forensische Opsporing hebben afgelopen nacht de sporen veiliggesteld. Hoe het nu met het slachtoffer gaat is onbekend.

- Advertisement -

Het café aan de Wolphaertsbocht is eerder al het toneel geweest van verschillende gewelddadige incidenten. Op 4 september 2022 vond er een schietpartij plaats waarbij één persoon gewond raakte. Op 19 juli 2023 was er een explosie bij hetzelfde café. Daarnaast was er op 19 maart 2022 ook een schietpartij na een ruzie, waarbij toen geen gewonden vielen.

Het onderzoek naar de schietpartij is in volle gang, de politie roept getuigen en omwonende met camerabeelden op om zich te melden.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Verdachte vrouw (45) van drugslab in snackbar Rotterdam weer op vrije voeten

Rotterdam - De politie heeft de vrouw van 45 jaar die afgelopen weekend werd aangehouden in het onderzoek...

Vliegtuigje komt naast de landingsbaan terecht Rotterdam The Hague Airport

Rotterdam - Woensdagmiddag 19 juni is er een klein vliegtuigje van de landingsbaan geraakt tijdens, dit gebeurde terwijl...

Politie onderzoekt schietpartij Fresiastraat Rotterdam-Schiebroek

Rotterdam - Op de Fresiastraat in de Rotterdamse wijk Schiebroek heeft dinsdagavond rond 23:15 uur een mogelijke beschieting plaatsgevonden....

Politie zoekt getuigen van steekpartij Spruytstraat Rotterdam

Rotterdam - Zaterdag- op zondagnacht rond 01.30 uur troffen agenten een gewonde man aan in een woning aan...