Man (22) overleden na steekpartij in Voorschoten, 41-jarige verdachte na worsteling in Leiden aangehouden

Date:

Deel bericht:

Voorschoten – Zaterdagnacht 1 juni is een 22-jarige man uit Voorschoten overleden na een steekincident in een woning. De Politie heeft een 41-jarige man uit Hazerswoude aangehouden als verdachte.

Rond 04.30 uur ontving de Politie melding dat er in een woning aan de Professor Lorentzlaan een zwaargewonde man was aangetroffen. Bij aankomst was de man overleden. Poging om te reanimeren mochten niet meer baten.

- Advertisement -

De Politie laat weten dat korte tijd later in Leiden een 41-jarige man uit Hazerswoude was aangehouden. Hij zou zijn gecrasht met een auto. Het steekwapen zou hij nog bij zich hebben gehad. De verdachte verzette zich flink tegen de aanhouding. Na een lange worsteling met agenten is de verdachte met medicatie onder controle gebracht en naar het ziekenhuis overgebracht.

Bij de Voorschotense woning voert de Politie uitgebreid sporenonderzoek uit. Volgens de Politie was het slachtoffer geen bewoner van de betreffende woning. Verdere details zijn nog niet bekendgemaakt. In de buurt gaan onder de geschokte buren verschillende onbevestigde verhalen rond over wat er kan zijn gebeurd.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Enorme ravage nadat metro’s tegen omgevallen boom aan rijden in Rotterdam!

Rotterdam - Op de metrolijn richting Metrostation Slinge is maandagavond een grote boom omgevallen. De boom viel door...

Forse rookontwikkeling bij brand in portiek Asterlo Rotterdam

Rotterdam - In een kelderbox van een portiekwoning aan de Asterlo in Rotterdam is zondagavond rond 22.22 uur...

Politie onderzoek na te water raken man Weizigtpark Dordrecht

Dordrecht - Vrijdagavond omstreeks 23:30 uur zijn de hulpdiensten groots gealarmeerd voor een persoon te water in het...

OM eist 14 jaar cel voor Youness el K. voor moord op Knut Rietveld

Rotterdam, 7 juni 2024 - Het Openbaar Ministerie (OM) heeft een gevangenisstraf van 14 jaar geëist tegen de...