Man (22) overleden na steekpartij in Voorschoten, 41-jarige verdachte na worsteling in Leiden aangehouden

Date:

Deel bericht:

Voorschoten – Zaterdagnacht 1 juni is een 22-jarige man uit Voorschoten overleden na een steekincident in een woning. De Politie heeft een 41-jarige man uit Hazerswoude aangehouden als verdachte.

Rond 04.30 uur ontving de Politie melding dat er in een woning aan de Professor Lorentzlaan een zwaargewonde man was aangetroffen. Bij aankomst was de man overleden. Poging om te reanimeren mochten niet meer baten.

- Advertisement -

De Politie laat weten dat korte tijd later in Leiden een 41-jarige man uit Hazerswoude was aangehouden. Hij zou zijn gecrasht met een auto. Het steekwapen zou hij nog bij zich hebben gehad. De verdachte verzette zich flink tegen de aanhouding. Na een lange worsteling met agenten is de verdachte met medicatie onder controle gebracht en naar het ziekenhuis overgebracht.

Bij de Voorschotense woning voert de Politie uitgebreid sporenonderzoek uit. Volgens de Politie was het slachtoffer geen bewoner van de betreffende woning. Verdere details zijn nog niet bekendgemaakt. In de buurt gaan onder de geschokte buren verschillende onbevestigde verhalen rond over wat er kan zijn gebeurd.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Explosie bij voordeur van woning Winckenburgstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een voordeur van een galerijwoning aan de Winckenburgstraat in Rotterdam is vrijdagavond een explosief afgegaan. Buurtbewoners...

Zwaargewonde bij schietpartij Blazoenstraat Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagmiddag rond 14.34 uur vond er een schietpartij plaats op de Blazoenstraat in Rotterdam. Hierbij raakte...

Autoruit vernield na explosie Bergselaan Rotterdam

Rotterdam - De ruit van een auto is vrijdagmiddag rond 12.52 uur op de Bergselaan in Rotterdam vernield...

Auto over de kop C.G Roosweg Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel - Bij een ongeluk tussen twee personenauto's is donderdagavond rond 18.30 uur een auto...