Slachtoffer schietpartij Wolpaertsbocht Rotterdam overleden, verdachte aangehouden

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft op zondagavond 2 juni bekendgemaakt dat het 32 jarige slachtoffer van de schietpartij van vrijdag op zaterdagnacht is overleden.

Tegelijkertijd meldde de politie een verdachte te hebben aangehouden zonder vaste woon of verblijfplaats. De verdachte is aangehouden in een woning in Rotterdam-Oost aangehouden, hij wordt er van verdacht betrokken te zijn bij de schietpartij. Of hij ook de daadwerkelijke schutter is geweest wordt onderzocht door de politie.

- Advertisement -

Bij de schietpartij raakte een 32 jarige man afkomstig uit Den – Haag zaterdagnacht ernstig gewond, hij is op straat langdurig gereanimeerd vervolgens is hij met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Hier is hij op zondag 2 juni komen te overlijden aan zijn opgelopen verwoningen.

De politie is nog vol op bezig met het onderzoek naar de schietpartij en roept getuigen die zich nog niet hebben gemeld zich te melden.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Politie onderzoekt schietpartij Fresiastraat Rotterdam-Schiebroek

Rotterdam - Op de Fresiastraat in de Rotterdamse wijk Schiebroek heeft dinsdagavond rond 23:15 uur een mogelijke beschieting plaatsgevonden....

Politie zoekt getuigen van steekpartij Spruytstraat Rotterdam

Rotterdam - Zaterdag- op zondagnacht rond 01.30 uur troffen agenten een gewonde man aan in een woning aan...

Politie onderzoekt brand en drugslab Slaghekstraat Rotterdam en vondst lichaam bij volkstuincomplex

Vrijdagavond 14 juni ontstond brand in een snackbar aan de Slaghekstraat. Nadat de brandweer de brand onder controle...

Kortsluiting in oven zorgt voor rookontwikkeling in zorgcomplex Berlagestraat Rotterdam

Rotterdam - De brandweer moest maandagmorgen rond 09.30 uur uitrukken voor een melding van een brand in gezondheidszorggebouw...