Auto over middenberm geduwd door vrachtwagen

Date:

Deel bericht:

Wassenaar – Maandag 3 juni is rond het middaguur een auto over de kop geslagen op de N44. Het ongeval zorgde voor lange files op de N44 en A44 tussen Den Haag en Leiden.

De automobiliste was onderweg naar Leiden en reed op de linkerrijstrook van de N44. Een vrachtwagen die rechts van haar reed, wisselde plots van rijstrook. De vrouw werd de middenberm op gedwongen en sloeg vervolgens over de kop. Ze kwam op de tegenovergestelde rijbaan tot stilstand.

- Advertisement -

Hulpdiensten werden in groten getale gealarmeerd, maar uiteindelijk bleek het letsel mee te vallen. De vrouw hoefde niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd. De vrachtwagenchauffeur was bij een tankstation even verderop gestopt. Agenten hebben een speeksel- en blaastest afgenomen, maar deze bleken negatief.

Vanwege het ongeval was de N44 richting Den Haag afgesloten. Ook een rijstrook richting Leiden was dicht. De afsluitingen zorgde voor forse verkeershinder en lange files. Inmiddels zijn de stremmingen weer opgeheven en zijn de files opgelost.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Verkeersongeval op de A44: Vrachtwagen en drie auto’s betrokken bij ongeval na uitwijken voor overstekende kuikens

Leiden - De A44 is momenteel afgesloten in de richting van Wassenaar, na een ongeval waarbij een vrachtwagen...

Koeien gaan op avontuur in Wassenaar

Wassenaar - Zaterdagmiddag rond twee uur werd de brandweer opgeroepen voor dier te water op de Rijksstraatweg in...

Politie treft hennepkwekerij aan in woning van Polanenpark in Wassenaar

Wassenaar - Dinsdagavond rond half negen kwam de politie aan bij de woning op de van Polanenpark in...

Vlam in de pan op de Middelweg in Wassenaar

Wassenaar - Zaterdagavond iets over zeven uur werden verschillende hulpdiensten gestuurd naar een woningbrand op de Middelweg in...