Woning pleegouders zwaargewond meisje doelwit van vernielingen Madoerastraat Vlaardingen

Date:

Deel bericht:

Vlaardingen – Afgelopen weekend zijn er ruiten gesneuveld van een woning aan de Madoerastraat in Vlaardingen. De politie onderzoekt wat er is gebeurd. Deze woning is een plaats delict en dus onderdeel van een strafrechtelijk onderzoek. Dit betekent dat de politie op ieder moment nog onderzoek kan doen in deze woning. Vernieling van de woning verstoort het onderzoek, omdat er eventuele sporen op deze manier vernietigd kunnen worden.

Afgelopen vrijdag is er een mobiele camera in de straat geplaatst. De beelden van afgelopen weekend worden uiteraard bekeken om te achterhalen wanneer het gebeurd is en eventueel wie hiervoor verantwoordelijk is.

- Advertisement -

Heeft u iets gezien of gehoord neem dan contact op met de politie door te bellen naar 900-8844 of meld anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Opnieuw auto uitgebrand aan de Floreslaan in Vlaardingen

Vlaardingen - In de nacht van woensdag op donderdag is er rond 03:30 uur brand uitgebroken in een...

Vijf auto’s beschadigd na brand G.K Van Hogendorpweg Vlaardingen

Vlaardingen - Op de G.K van Hogendorpweg in Vlaardingen zijn afgelopen nacht vijf auto's beschadigd door brand. Rond...

Vlaardings meisje uit ziekenhuis, pleegouders langer vast

Vlaardingen - Het 10-jarige meisje uit Vlaardingen dat afgelopen maand zwaargewond werd opgenomen in een ziekenhuis, is overgeplaatst...

Huis opgepakte pleegouders volledig dicht gemaakt Madoerastraat Vlaardingen

Vlaardingen - Dinsdagochtend 4 juni heeft een gespecialiseerd bedrijf metalen beplating aangebracht aan de woning van de opgepakte...