Huis opgepakte pleegouders volledig dicht gemaakt Madoerastraat Vlaardingen

Date:

Deel bericht:

Vlaardingen – Dinsdagochtend 4 juni heeft een gespecialiseerd bedrijf metalen beplating aangebracht aan de woning van de opgepakte pleegouders in de Madoerastraat in Vlaardingen.

De pleegouders worden van meerdere feiten verdacht waaronder,  poging tot doodslag, zware mishandeling en vrijheidsberoving. Hun 10 – jarige pleegdochter is sinds dinsdagnacht 21 mei met zeer ernstige verwondingen opgenomen in het ziekenhuis, sindsdien verkeerde het meisje in direct levensgevaar.

- Advertisement -

Inmiddels is het meisje niet meer in direct levensgevaar maar is haar toestand nog wel zorgelijk, de medisch specialisten doen er alles aan om te vechten de toestand van het meisje.

Sinds een dag of vijf staat er een mobiele camera van de politie de woning 24/7 in de gaten te houden, toch heeft afgelopen weekend iemand daar de woning vernield door de ramen in te gooien. De politie heeft de vernielingen in onderzoek en heeft laten weten dat alle vernielingen aan het huis het strafrechtelijk onderzoek beïnvloeden. Forensisch onderzoekers van de politie kunnen tijdens het onderzoek nog de woning verder doorzoeken naar bewijsstukken.

Na deze vernielingen heeft een gespecialiseerd bedrijf nu de woning volledig dicht gemaakt met metalen beplating, dit zodat het onderzoek niet verder verstoord kan worden en de veiligheid in de buurt wordt gewaarborgd . Eén van de buurtbewoners gaf aan dat de voortuin mogelijk geruimd gaat worden, dit zodat de toezicht op de woning verbeter wordt.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Supermarkt ontruimd na misselijkheidsklachten Kikkerstraat Poortugaal

Poortugaal - De supermarkt de Aldi is vanmiddag ontruimd. Meerdere medewerkers kregen plots last van misselijkheidsklachten en duizeligheid....

Brandweer redt jong eendje uit gemaal Bevershof Rhoon

Rhoon - Al enkele dagen zat er een eendje vast in een gemaal van het waterschap aan de...

Kledingstukken in brand op balkon van woning Korhaanstraat Rotterdam

Rotterdam - Op het balkon van een woning aan de Korhaanstraat in Rotterdam is maandagmiddag rond 12.00 uur...

Shovel vliegt in brand tijdens werkzaamheden Kerkweg Vierpolders

Vierpolders - Tijdens werkzaamheden aan de Kerkweg is vanmorgen iets na 11 uur een shovel in brand gevlogen....