Aanhoudingen en inbeslagnames bij grote verkeerscontrole Maasboulevard Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft woensdagmiddag en avond een grote controle gehouden op de Maasboulevard. Als Nieuws op Beeld waren wij hiervoor uitgenodigd. De controle werd georganiseerd na klachten van buurtbewoners over overlast.

Op de Maasboulevard stond een ANPR camera en een camera van de Belastingdienst. Voertuigen die hierdoor herkend werden, werden door motoren van de weg gehaald en naar de controleplaats aan de Plantagelaan gebracht. Ook overige weggebruikers die opvielen werden van de weg gehaald. Ook sommige scooters en fatbikes ontkwamen niet aan een controle. Tijdens de actie zijn een aantal partijen drugs in beslag genomen. Ook is er onder andere een motor in beslag genomen welke een overschrijding van 16 decibel had voor zijn uitlaat. De Belastingdienst heeft op meerdere voertuigen beslag gelegd en geld geïnd.

- Advertisement -

Er werden 4 personen aangehouden voor rijden onder invloed, er is drugs in beslag genomen en er werd een bestuurder meegenomen die tienduizenden euro’s aan boetes open had staan. Ook een mes is in beslag genomen. In totaal zijn er 106 auto’s gecontroleerd. De Belastingdienst heeft meerdere auto’s in beslag genomen en een grote hoeveelheid geld geïnd.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Politie overmeesterd man met onbegrepen gedrag Croonenburgh Oud-Beijerland

Oud-Beijerland - Vrijdagavond 21 juni rond 21.41 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een mogelijk persoon met onbegrepen...

Sishalounge doelwit van nachtelijke explosieSchiedamseweg Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van donderdag op vrijdag heeft er rond 04:50 een explosie plaatsgevonden bij een...

Explosie zorgt voor schade aan voordeur van woning Lijnzaaddreef Spijkenisse

Spijkenisse - Donderdagnacht 20 juni rond 2.14 uur heeft er een explosie plaatsgevonden op de Lijnzaaddreef in Spijkenisse. Door...

Politie onderzoekt schietpartij Fresiastraat Rotterdam-Schiebroek

Rotterdam - Op de Fresiastraat in de Rotterdamse wijk Schiebroek heeft dinsdagavond rond 23:15 uur een mogelijke beschieting plaatsgevonden....