Aanhoudingen en inbeslagnames bij grote verkeerscontrole Maasboulevard Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft woensdagmiddag en avond een grote controle gehouden op de Maasboulevard. Als Nieuws op Beeld waren wij hiervoor uitgenodigd. De controle werd georganiseerd na klachten van buurtbewoners over overlast.

Op de Maasboulevard stond een ANPR camera en een camera van de Belastingdienst. Voertuigen die hierdoor herkend werden, werden door motoren van de weg gehaald en naar de controleplaats aan de Plantagelaan gebracht. Ook overige weggebruikers die opvielen werden van de weg gehaald. Ook sommige scooters en fatbikes ontkwamen niet aan een controle. Tijdens de actie zijn een aantal partijen drugs in beslag genomen. Ook is er onder andere een motor in beslag genomen welke een overschrijding van 16 decibel had voor zijn uitlaat. De Belastingdienst heeft op meerdere voertuigen beslag gelegd en geld geïnd.

- Advertisement -

Er werden 4 personen aangehouden voor rijden onder invloed, er is drugs in beslag genomen en er werd een bestuurder meegenomen die tienduizenden euro’s aan boetes open had staan. Ook een mes is in beslag genomen. In totaal zijn er 106 auto’s gecontroleerd. De Belastingdienst heeft meerdere auto’s in beslag genomen en een grote hoeveelheid geld geïnd.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Explosie bij voordeur van woning Winckenburgstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een voordeur van een galerijwoning aan de Winckenburgstraat in Rotterdam is vrijdagavond een explosief afgegaan. Buurtbewoners...

Zwaargewonde bij schietpartij Blazoenstraat Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagmiddag rond 14.34 uur vond er een schietpartij plaats op de Blazoenstraat in Rotterdam. Hierbij raakte...

Autoruit vernield na explosie Bergselaan Rotterdam

Rotterdam - De ruit van een auto is vrijdagmiddag rond 12.52 uur op de Bergselaan in Rotterdam vernield...

Auto over de kop C.G Roosweg Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel - Bij een ongeluk tussen twee personenauto's is donderdagavond rond 18.30 uur een auto...