Vlaardings meisje uit ziekenhuis, pleegouders langer vast

Date:

Deel bericht:

Vlaardingen – Het 10-jarige meisje uit Vlaardingen dat afgelopen maand zwaargewond werd opgenomen in een ziekenhuis, is overgeplaatst naar een revalidatiecentrum. Tegelijkertijd is dinsdag ook bekend geworden dat het voorarrest van de twee pleegouders wordt verlengd.

In de nacht van 20 op 21 mei werd het 10-jarige meisje zwaargewond en niet aanspreekbaar binnengebracht bij een ziekenhuis. Afgaande op de verwondingen startte de politie een onderzoek, waarna de pleegouders een week later werden aangehouden.

- Advertisement -

Dinsdagochtend is het meisje van het ziekenhuis overgebracht naar een gespecialiseerd revalidatiecentrum. Nog altijd bestaan er zorgen over haar herstel, zo laat de biologische familie in een geschreven verklaring weten.

Vanwege het onderzoek is er weinig informatie naar buiten gebracht door de officiële instanties. Wel is bekend dat er ook een onderzoek is gestart naar onder andere het handelen van Jeugdzorg.

Voorarrest pleegouders verlengd
Dinsdag moesten tevens de twee pleegouders afzonderlijk voor de rechter verschijnen. Die oordeelde dat ze allebei drie maanden langer in arrest moeten blijven. Daarna zal de strafzaak in behandeling moeten worden genomen.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Vijf auto’s beschadigd na brand G.K Van Hogendorpweg Vlaardingen

Vlaardingen - Op de G.K van Hogendorpweg in Vlaardingen zijn afgelopen nacht vijf auto's beschadigd door brand. Rond...

Huis opgepakte pleegouders volledig dicht gemaakt Madoerastraat Vlaardingen

Vlaardingen - Dinsdagochtend 4 juni heeft een gespecialiseerd bedrijf metalen beplating aangebracht aan de woning van de opgepakte...

Woning pleegouders zwaargewond meisje doelwit van vernielingen Madoerastraat Vlaardingen

Vlaardingen - Afgelopen weekend zijn er ruiten gesneuveld van een woning aan de Madoerastraat in Vlaardingen. De politie...

Explosie bij woning Professor Rutgersstraat Vlaardingen

Vlaardingen – In de nacht van 1 op 2 juni heeft een explosie plaatsgevonden bij een woning aan...