Explosie bij auto Dirkje Goedhartstraat Rotterdam, verdachte op de vlucht na crash met gestolen scooter

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – In de nacht van vrijdag op zaterdag 15 juni heeft een explosie plaatsgevonden in een auto aan de Dirkje Goedhartstraat in Rotterdam. De explosie ging gepaard met een enorme knal, waarna flinke rookontwikkeling ontstond.

Een buurtbewoner kon de brand, die door de explosie was ontstaan, snel blussen met een poederblusser. Volgens diverse getuigen probeerde minstens één verdachte te vluchten op een scooter. Deze scooter crashte enkele meters verderop tegen een geparkeerde auto en een paaltje, waarna de verdachte te voet verder ging. De verdachte wordt beschreven als een jongen van ongeveer 1.70 meter lang.

- Advertisement -

De politie heeft diverse bewijsstukken veiliggesteld, waaronder de handvaten van de scooter, die als gestolen geregistreerd stond. De straat is grotendeels afgezet en agenten, die kogelwerende vesten dragen, doen uitgebreid onderzoek. Meerdere getuigen worden gehoord om meer duidelijkheid te krijgen over het incident.

Zover bekend raakte er niemand gewond bij de explosie.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Man (38) zwaargewond na steekpartij, vrouw (42) aangehouden Baardsestraat Rotterdam

Rotterdam - Een 38-jarige man uit Amsterdam is vrijdagavond ernstig gewond geraakt door een steekpartij in een woning...

Politie overmeesterd man met onbegrepen gedrag Croonenburgh Oud-Beijerland

Oud-Beijerland - Vrijdagavond 21 juni rond 21.41 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een mogelijk persoon met onbegrepen...

School ontruimd door brand in prullenbak Maashavenweg Rotterdam

Rotterdam - In het toilet van het Young Rotterdam College aan de Maashavenweg in Rotterdam is vrijdagmiddag brand...

Sishalounge doelwit van nachtelijke explosieSchiedamseweg Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van donderdag op vrijdag heeft er rond 04:50 een explosie plaatsgevonden bij een...