Voertuig uitgebrand na horen van harde knal, tweede auto zwaarbeschadigd Lavasdonk Spijkenisse

Date:

Deel bericht:

Spijkenisse – Zaterdagnacht 15 juni rond 1.30 uur is er brand uitgebroken in een geparkeerde auto aan de Lavasdonk in Spijkenisse.

De brand brak rond 01:30 uur uit, even daarvoor hoorde verschillende inwoners uit Spijkenisse in allerlei verschillende wijken een harde knal. Na het horen van de knal volgde er een melding van de brand.

- Advertisement -

Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen die inmiddels in het voertuigen geslagen waren uit het voertuig. Direct heeft de brandweer het vuur weten te blussen. Echter is er in het riool bluswater met brandstof terecht gekomen, om deze reden heeft de brandweer een kleine dam gemaakt om de put om deze verder te beschermen.

De auto waar de brand onder is ontstaan is compleet uitgebrand, een naastgelegen auto raakte zwaar beschadigd. Politieagenten hebben op zaterdagochtend een buurtonderzoek gedaan, forensisch onderzoekers gaan later onderzoek doen bij het voertuig.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Motorrijder zwaargewond na aanrijding met parkerende auto Randweg Rotterdam

Rotterdam - Op de Randweg in Rotterdam heeft vanavond rond 21.15 uur een flink ongeval plaatsgevonden tussen een...

Voetganger bij zebrapad aangereden door auto, voetganger raakt lichtgewond Eikenlaan Spijkenisse

Spijkenisse - Woensdagavond 17 juli rond 19.07 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Eikenlaan in Spijkenisse. Een...

Derde en vierde aanhouding dodelijk incident De Klerkstraat Rotterdam

Dinsdagochtend is een derde verdachte aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het overlijden van een 27-jarige Rotterdammer die...

Persoon aangereden op tankstation De Vink A20 Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel - Dinsdagochtend 16 juli rond 9.24 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op het...