Verdachte vrouw (45) van drugslab in snackbar Rotterdam weer op vrije voeten

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft de vrouw van 45 jaar die afgelopen weekend werd aangehouden in het onderzoek naar de brand in een snackbar aan de Slaghekstraat in Rotterdam is weer op vrije voeten, wel is de vrouw nogsteeds verdachte in het onderzoek.

De brand in de snackbar brak vrijdag op zaterdag rond middernacht uit. Vanwege de brand werden de omwonende geëvacueerd, de brandweer had de brand snel onder controle. Tijdens het onderzoek werd er in de snackbar een drugslab aangetroffen.

- Advertisement -

Op zaterdag werd een overleden man van 55 jaar zonder vaste woon of verblijfplaats aangetroffen in een volkstuinen complex in de Rotterdamse wijk Slinge, onderzoek op het lichaam toonde aan dat de man mogelijk betroffen was bij het drugslab.

In het onderzoek werd de vrouw aangehouden voor betrokkenheid bij het drugslab, de vrouw is nog niet als verdachte aangemerkt voor betrokkenheid bij de dood van de man. De onderzoeken naar beide incidenten lopen nog steeds.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Auto crasht op Jan Kruijfstraat in Rotterdam na politie-achtervolging, vuurwapens aangetroffen

Rotterdam - Dinsdag 22 oktober hebben agenten twee vuurwapens gevonden na een achtervolging van een auto. De inzittenden...

Voormalig Douanemedewerker veroordeeld voor omkoping

Rotterdam - Een voormalig medewerker van de Douane in Rotterdam is dinsdag 22 oktober veroordeeld tot een gevangenisstraf....

Twee explosies in één nacht in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van zondag op maandag hebben twee explosies plaatsgevonden in Rotterdam. De eerste explosie...

Gewonde na steekpartij Vroesenlaan Rotterdam

Rotterdam - Een man is vanmorgen lichtgewond geraakt bij een steekpartij in het park aan de Vroesenlaan in...