Verdachte vrouw (45) van drugslab in snackbar Rotterdam weer op vrije voeten

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft de vrouw van 45 jaar die afgelopen weekend werd aangehouden in het onderzoek naar de brand in een snackbar aan de Slaghekstraat in Rotterdam is weer op vrije voeten, wel is de vrouw nogsteeds verdachte in het onderzoek.

De brand in de snackbar brak vrijdag op zaterdag rond middernacht uit. Vanwege de brand werden de omwonende geëvacueerd, de brandweer had de brand snel onder controle. Tijdens het onderzoek werd er in de snackbar een drugslab aangetroffen.

- Advertisement -

Op zaterdag werd een overleden man van 55 jaar zonder vaste woon of verblijfplaats aangetroffen in een volkstuinen complex in de Rotterdamse wijk Slinge, onderzoek op het lichaam toonde aan dat de man mogelijk betroffen was bij het drugslab.

In het onderzoek werd de vrouw aangehouden voor betrokkenheid bij het drugslab, de vrouw is nog niet als verdachte aangemerkt voor betrokkenheid bij de dood van de man. De onderzoeken naar beide incidenten lopen nog steeds.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Auto zwaar beschadigd door brand Lavendelstraat Rotterdam

Rotterdam - Een personenauto is maandagavond zwaar beschadigd geraakt nadat er brand in het motorcompartiment uitbrak. De auto...

Hulpdiensten rukken groots uit voor lekkage van gevaarlijke stof Botlekweg Rotterdam

Botlek Rotterdam - Maandagmiddag even voor klokslag 16:00 uur is er een lekkage ontstaan in een pijpleiding op...

Vrouw (25) gewond na steekpartij in hotelkamer Aert van Nesstraat Rotterdam

Rotterdam - Een 25-jarige vrouw is afgelopen nacht gewond geraakt na een steekpartij in een hotelkamer van het...

Politie onderzoekt schietpartij Jacob Catsstraat Rotterdam

Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van een schietpartij in de Jacob Catsstraat in Rotterdam....