Sishalounge doelwit van nachtelijke explosieSchiedamseweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – In de nacht van donderdag op vrijdag heeft er rond 04:50 een explosie plaatsgevonden bij een sishalounge aan de Schiedamseweg in Rotterdam-West.

Omwonende hebben een harde knal gehoord, na het horen van de knal ontstond er brand bij de voordeur van de lounge. De brandweer wist de brand snel te blussen.

- Advertisement -

Nadat de brand was geblust is er door de politie onderzoek verricht rondom de lounge. Vanwege het onderzoek is de politie opzoek naar camerabeelden en getuigen.

Het is niet de eerste explosie bij de lounge, ongeveer vijf jaar geleden was de lounge ook doelwit van een explosie. Toendertijd besloot burgermeester Aboutaleb dat de lounge niet meer open mocht gaan, de zaak kwam voor de rechter en die heeft besloten de lounge weer te openen.

 

 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Auto zwaar beschadigd door brand Lavendelstraat Rotterdam

Rotterdam - Een personenauto is maandagavond zwaar beschadigd geraakt nadat er brand in het motorcompartiment uitbrak. De auto...

Veel schade na explosie door zwaar vuurwerk Pelgrimstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een portiekwoning aan de Pelgrimstraat in Rotterdam is maandagavond rond 22.53 uur veel schade aan...

Cocaïnewasserij aangetroffen in woning Acaciastraat Ridderkerk

Ridderkerk - In een hoekwoning aan de Acaciastraat in Ridderkerk is maandagavond een cocaïnewasserij aangetroffen. Buurtbewoners schakelde de...

Hulpdiensten rukken groots uit voor lekkage van gevaarlijke stof Botlekweg Rotterdam

Botlek Rotterdam - Maandagmiddag even voor klokslag 16:00 uur is er een lekkage ontstaan in een pijpleiding op...