Meerdere gewonden na eenzijdige aanrijding Vasteland Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Op het Vasteland in Rotterdam zijn zaterdagavond rond 21.06 uur meerdere inzittenden van een personenauto gewond geraakt na een eenzijdige aanrijding.

Volgens getuigen reed de bestuurder op hoge snelheid vanaf de Erasmusbrug het Vasteland op. Op de kruising van de Leuvehaven met het Vasteland ging het mis. De bestuurder verloor de macht over het stuur, reed dwars over het voetpad en het fietspad, en kwam tot stilstand tegen een paal. De auto kwam daarbij in de bossages terrecht.

- Advertisement -

Minimaal drie personen zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens de politie is de bestuurder van het betreffende voertuig, nog voordat de hulpdiensten arriveerden, overgestapt in een andere auto. Één van de mannen verklaarde zich als ‘de bestuurder’. Hij is door de politie aangehouden. Één persoon is na de aanrijding gevlucht.

Door het ongeluk is een lantaarnpaal defect geraakt. De lamp viel door de klap naar beneden. Installatiemonteurs zijn gedurende de avond bezig geweest om deze te repareren.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Motorrijder zwaargewond na aanrijding met parkerende auto Randweg Rotterdam

Rotterdam - Op de Randweg in Rotterdam heeft vanavond rond 21.15 uur een flink ongeval plaatsgevonden tussen een...

Derde en vierde aanhouding dodelijk incident De Klerkstraat Rotterdam

Dinsdagochtend is een derde verdachte aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het overlijden van een 27-jarige Rotterdammer die...

Persoon aangereden op tankstation De Vink A20 Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel - Dinsdagochtend 16 juli rond 9.24 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op het...

Politie is woninginbreker te slim af via ‘Find my iPhone’ na diefstal iPad Frank van Borselenstraat Rotterdam

Rotterdam – Eerder vandaag vond een opmerkelijke inbraak plaats op de Feijenoorddijk. Een inbreker wist ongezien een woning...