Kledingstukken in brand op balkon van woning Korhaanstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Op het balkon van een woning aan de Korhaanstraat in Rotterdam is maandagmiddag rond 12.00 uur brand uitgebroken. Door nog onbekende oorzaak vlogen er enkele kledingstukken en stukjes plastic in brand. Bij de brand kwam enige rookontwikkeling vrij.

Een bewoner probeerde de brand met een tuinslang te blussen. Echter werd het blussen gestaakt, toen een deel van de tuinslang ook begon te branden. De bewoner heeft tijdens het blussen rook ingeademd. Hij is met duizeligheidsklachten nagekeken door het ambulancepersoneel. De brandweer heeft blus- en ventilatiewerkzaamheden verricht.

- Advertisement -

Enkele bewoners van de portiekwoning hebben tijdelijk hun huis verlaten. Zo’n vijf honden zijn veilig door de bewoners naar buiten gebracht. Hoeveel schade de brand heeft veroorzaakt, is niet bekend.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Explosie bij woning Charlie Shaverslaan Rotterdam

Rotterdam - Bij een woning aan de Charlie Shaverslaan in Rotterdam-Zevenkamp is dinsdagavond rond 20.00 uur een explosief...

Twee doden gevonden in hotel Wassenaar

Wassenaar - In de vroege ochtend van dinsdag 22 oktober zijn twee overleden personen aangetroffen in een hotel...

Flinke schade nadat personenauto geparkeerde auto raakt, Noordeinde (Waddinxveen)

Waddinxveen - Maandagavond rond 22.50 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een verkeersongeval op het Noordeinde in Waddinxveen....

Mogelijke brand in supermarkt aan de Bosweg in Gouda

Gouda - Vanochtend rond 5 over 9 werd de brandweer gealarmeerd voor een vreemde lucht op straat aan...