Brand na explosie bij autoverhuurbedrijf in Rhoon

Date:

Deel bericht:

Rhoon – In de nacht van dinsdag op woensdag is er na een explosie brand uitgebroken bij een autoverhuurbedrijf aan de Koperhoek.

Rond 02.15 uur merkte een voorbijganger rookontwikkeling en vlammen op bij het autoverhuurbedrijf. Hij belde onmiddellijk 112. De brandweer was snel ter plaatse en schaalde op naar middelbrand om extra materiaal in te zetten.

- Advertisement -

Dankzij het snelle optreden van de brandweer was het vuur snel onder controle, waardoor verdere schade kon worden voorkomen. Uit onderzoek bleek dat de brand bij de voordeur van het pand was ontstaan door brandstichting.

Buurtbewoners meldden dat ze voorafgaand aan de brand een aantal knallen hadden gehoord. Dit zou volgens de politie te wijten zijn aan een brandbom die door de dader(s) is gebruikt. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van de brandstichting.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Motorrijder zwaargewond na aanrijding met parkerende auto Randweg Rotterdam

Rotterdam - Op de Randweg in Rotterdam heeft vanavond rond 21.15 uur een flink ongeval plaatsgevonden tussen een...

Derde en vierde aanhouding dodelijk incident De Klerkstraat Rotterdam

Dinsdagochtend is een derde verdachte aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het overlijden van een 27-jarige Rotterdammer die...

Persoon aangereden op tankstation De Vink A20 Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel - Dinsdagochtend 16 juli rond 9.24 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op het...

Politie is woninginbreker te slim af via ‘Find my iPhone’ na diefstal iPad Frank van Borselenstraat Rotterdam

Rotterdam – Eerder vandaag vond een opmerkelijke inbraak plaats op de Feijenoorddijk. Een inbreker wist ongezien een woning...