Snelweg A20 urenlang afgesloten geweest door ongeluk tussen tankwagen en auto’s

Date:

Deel bericht:

Rotterdam, 26 juni 2024 – Op de A20 ter hoogte van de Giessenbrug bij knooppunt Kleinpolderplein is vanochtend een ernstig ongeluk gebeurd waarbij twee auto’s en een tankauto betrokken waren. Door het ongeluk was de rijbaan richting Hoek van Holland urenlang volledig afgesloten.

Het is nog onduidelijk hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren, maar volgens eerste berichten moest één van de betrokken voertuigen om onbekende redenen uitwijken. Hierdoor belandde één van de auto’s na een aanrijding op de zijkant.

- Advertisement -

De bestuurder van de gekantelde auto is naar het ziekenhuis gebracht. De inzittenden van de andere voertuigen bleven ongedeerd.

Rijkswaterstaat heeft gedurende de afsluiting bestuurders, die in de file achter het ongeluk stonden, geholpen met omkeren. Hierdoor konden zij hun weg via een alternatieve route vervolgen.

De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk. Verkeer richting Hoek van Holland wordt geadviseerd om voorlopig om te rijden via de A13 en de A4.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Auto vliegt al rijdend in brand A16 Rotterdam

Rotterdam - Op de A16 ter hoogte van het Kralingseplein heeft zaterdagavond een auto in brand gestaan. De...

Man zwaargewond na steekpartij van Heusdestraat Rotterdam

Rotterdam - Een man is zaterdagmiddag zwaargewond geraakt bij een steekpartij in de van Heusdestraat in Rotterdam. Het...

Ernstig ongeval op A15 bij Rotterdam: automobilist slaat op de vlucht

Rotterdam - Zaterdagmiddag heeft een ernstig ongeval plaatsgevonden op de A15 bij Rotterdam, waarbij een persoon zwaargewond is...

Roeiboot zinkt bij Erasmusbrug Rotterdam, inzittenden gered door watertaxi

Rotterdam - Zaterdagmiddag is op de Nieuwe Maas ter hoogte van de Erasmusbrug een roeiboot, ook wel een...