Snelweg A20 urenlang afgesloten geweest door ongeluk tussen tankwagen en auto’s

Date:

Deel bericht:

Rotterdam, 26 juni 2024 – Op de A20 ter hoogte van de Giessenbrug bij knooppunt Kleinpolderplein is vanochtend een ernstig ongeluk gebeurd waarbij twee auto’s en een tankauto betrokken waren. Door het ongeluk was de rijbaan richting Hoek van Holland urenlang volledig afgesloten.

Het is nog onduidelijk hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren, maar volgens eerste berichten moest één van de betrokken voertuigen om onbekende redenen uitwijken. Hierdoor belandde één van de auto’s na een aanrijding op de zijkant.

- Advertisement -

De bestuurder van de gekantelde auto is naar het ziekenhuis gebracht. De inzittenden van de andere voertuigen bleven ongedeerd.

Rijkswaterstaat heeft gedurende de afsluiting bestuurders, die in de file achter het ongeluk stonden, geholpen met omkeren. Hierdoor konden zij hun weg via een alternatieve route vervolgen.

De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk. Verkeer richting Hoek van Holland wordt geadviseerd om voorlopig om te rijden via de A13 en de A4.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Motorrijder zwaargewond na aanrijding met parkerende auto Randweg Rotterdam

Rotterdam - Op de Randweg in Rotterdam heeft vanavond rond 21.15 uur een flink ongeval plaatsgevonden tussen een...

Politie doet Inval in woning aan de Aarhof in Rotterdam-Zevenkamp

Rotterdam - Rond 17.20 uur vanavond heeft de politie een inval gedaan in een woning aan de Aarhof...

Derde en vierde aanhouding dodelijk incident De Klerkstraat Rotterdam

Dinsdagochtend is een derde verdachte aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het overlijden van een 27-jarige Rotterdammer die...

Oudere vrouw gewond bij straatroof aan de Charloisse Kerksingel in Rotterdam

Rotterdam - Dinsdagavond is een oudere vrouw gewond geraakt bij een straatroof aan de Charloisse Kerksingel. Het bejaarde...