Twee woningen verwoest door brand Noordkade Waddinxveen

Date:

Deel bericht:

Waddinxveen – Twee woningen aan de Noordkade in Waddinxveen zijn donderdagmorgen verwoest door een felle brand op de bovenverdieping. De brandweer werd rond 10.25 uur opgeroepen voor brand, mogelijk in het dak. Bij aankomst van de brandweer was er sprake van een uitslaande brand.

Op het dak van de woning lagen zonnepanelen, of deze ook de oorzaak zijn geweest van het ontstaan van de brand is niet bekend. De brandweer schaalde op naar grote brand, en wist het vuur daarna snel onder controle te krijgen. Echter zijn de twee woningen zwaar beschadigd geraakt, en is van de bovenverdiepingen niet veel meer over.

- Advertisement -

De bewoners en hun huisdieren konden gelukkig veilig buitenkomen en zijn voorzien van water. Voor hen zal elders onderdak gezocht gaan worden. Naar de oorzaak van de brand wordt onderzoek gedaan.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Grote uitruk brandweer voor smeulbrand in verpleeghuis Rijckehove Tsjaikovskistraat Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Op vrijdagavond rond 23 uur werd de brandweer grootschalig ingezet na een melding...

Motorrijder zwaargewond na aanrijding Vaanweg Rotterdam

Rotterdam - Op de Vaanweg in Rotterdam is vrijdagmiddag een motorrijder zwaargewond geraakt bij een ongeval. Mogelijk vond...

Ontsnapte serval opnieuw gespot in woonwijk Spijkenisse

Spijkenisse - De ontsnapte serval die de buurt al dagen bezig houdt is opnieuw gespot, dit keer wederom...

Politie met kogelwerende vesten en een aanhouding bij incident in relationele sfeer Lampionstraat Spijkenisse

Spijkenisse - De politie is vanavond met spoed opgeroepen voor een incident in relationele sfeer aan de Lampionstraat....