Twee woningen verwoest door brand Noordkade Waddinxveen

Date:

Deel bericht:

Waddinxveen – Twee woningen aan de Noordkade in Waddinxveen zijn donderdagmorgen verwoest door een felle brand op de bovenverdieping. De brandweer werd rond 10.25 uur opgeroepen voor brand, mogelijk in het dak. Bij aankomst van de brandweer was er sprake van een uitslaande brand.

Op het dak van de woning lagen zonnepanelen, of deze ook de oorzaak zijn geweest van het ontstaan van de brand is niet bekend. De brandweer schaalde op naar grote brand, en wist het vuur daarna snel onder controle te krijgen. Echter zijn de twee woningen zwaar beschadigd geraakt, en is van de bovenverdiepingen niet veel meer over.

- Advertisement -

De bewoners en hun huisdieren konden gelukkig veilig buitenkomen en zijn voorzien van water. Voor hen zal elders onderdak gezocht gaan worden. Naar de oorzaak van de brand wordt onderzoek gedaan.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Motorrijder zwaargewond na aanrijding met parkerende auto Randweg Rotterdam

Rotterdam - Op de Randweg in Rotterdam heeft vanavond rond 21.15 uur een flink ongeval plaatsgevonden tussen een...

Derde en vierde aanhouding dodelijk incident De Klerkstraat Rotterdam

Dinsdagochtend is een derde verdachte aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het overlijden van een 27-jarige Rotterdammer die...

Persoon aangereden op tankstation De Vink A20 Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel - Dinsdagochtend 16 juli rond 9.24 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op het...

Politie is woninginbreker te slim af via ‘Find my iPhone’ na diefstal iPad Frank van Borselenstraat Rotterdam

Rotterdam – Eerder vandaag vond een opmerkelijke inbraak plaats op de Feijenoorddijk. Een inbreker wist ongezien een woning...