Motorrijder gaat onderuit tijdens herdenking van omgekomen motorrijder Professor Gerbrandyweg Botlek Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Botlek Rotterdam – Zaterdagmiddag 29 juni rond 14.00 uur hebben tientallen motorrijders een omgekomen motorrijder herdacht aan de Professor Gerbrandyweg in de Botlek.

Rond 13:30 uur kwamen meerdere motorrijders aan met hun motor bij het bedrijf waar de omgekomen Jerrol (41) werkzaam was. Ook waren er ongeveer 150 vrienden, kennissen, collega’s en oud collega’s aanwezig, deze zijn in een stoet met fakkels en onder het geknal van vuurwerk gelopen naar de plek waar Jerrol (41) om het het leven is gekomen.

- Advertisement -

Vlakbij de plek is een gedenkmonument ingericht met bloemen, kaarsen en een spandoek. Alle mensen die meeliepen in de stoet gingen aan beide zeiden van de weg staan, deze weg werd door Rijkswaterstaat afgesloten om alles veilig te laten verlopen. Na dat iedereen van de weg af was kwamen verschillende motorrijders door de ere haag gereden om hun laatste eer te bewijzen.

Echter had het eerbetoon een andere wending dan iedereen had gehoopt, één van de motorrijders was onderuit gegaan en liep hierbij letsel op. De motorrijder is door het ambulance personeel gecontroleerd en overgebracht naar het ziekenhuis. Na het ongeluk is de herdenking beëindigt en hebben alle aanwezige op hun eigen manier Jerrol een laatste groet gebracht.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Motorrijder zwaargewond na aanrijding met parkerende auto Randweg Rotterdam

Rotterdam - Op de Randweg in Rotterdam heeft vanavond rond 21.15 uur een flink ongeval plaatsgevonden tussen een...

Politie doet Inval in woning aan de Aarhof in Rotterdam-Zevenkamp

Rotterdam - Rond 17.20 uur vanavond heeft de politie een inval gedaan in een woning aan de Aarhof...

Voetganger bij zebrapad aangereden door auto, voetganger raakt lichtgewond Eikenlaan Spijkenisse

Spijkenisse - Woensdagavond 17 juli rond 19.07 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Eikenlaan in Spijkenisse. Een...

Derde en vierde aanhouding dodelijk incident De Klerkstraat Rotterdam

Dinsdagochtend is een derde verdachte aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het overlijden van een 27-jarige Rotterdammer die...