Twee auto’s schieten op elkaar in woonwijk Rotterdam Charlois

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Op Zaterdagavond 29 juni omstreeks 21:22 uur werden bewoners aan de Korhaanstraat in de Rotterdamse wijk Charlois opgeschikt door een schietpartij.

Na het horen van de schoten hebben meerdere buurtbewoners melding hiervan gemaakt waardoor er een groot aantal agenten naar de straat kwamen gereden.

- Advertisement -

Agenten hebben verhalen van verschillende buurtbewoners aangehoord, uit deze verhalen is gebleken dat er bij de schietpartij twee voertuigen zijn betrokken. Inzittenden van beide voertuigen hebben op elkaar geschoten, niemand raakte voor zover bekend gewond.

Op straat is er één huls achtergebleven, de politie doet verder onderzoek naar de schietpartij en kijkt alle beschikbare camerabeelden uit om er achter te komen wie er te maken heeft met de schietpartij.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Tweede aanhouding dodelijke steekpartij De Klerkstraat Rotterdam

Vrijdagochtend is een 21-jarige Rotterdammer aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het overlijden van een 27-jarige Rotterdammer die...

Man (45) zwaargewond na schietpartij Tolhuislaan Rotterdam

Rotterdam - Een 45-jarige man uit Rotterdam is afgelopen nacht ernstig gewond geraakt bij een schietpartij op de...

Man (25) aangehouden als verdachte fatale steekpartij De Klerkstraat Rotterdam

Rotterdam - Vandaag heeft de politie een 25-jarige man uit Rotterdam aangehouden vanwege zijn betrokkenheid bij een dodelijke...

Fietser zwaargewond na ongeluk, automobilist rijdt door Bergweg Rotterdam

Rotterdam - Een fietser is woensdagmiddag 10 juli zwaargewond geraakt nadat deze op de Bergweg in Rotterdam werd...