Schietincident aan de Korhaanstraat in Rotterdam-Zuid: Politie zoekt getuigen

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Meerdere mensen hebben zaterdagavond de politie gebeld na het horen van schoten aan de Korhaanstraat op Rotterdam-Zuid. Volgens getuigen werd er vanuit een auto op een andere auto geschoten.

Onderzoek en Getuigenverklaringen

- Advertisement -

Rond 21.15 uur kwamen de meldingen bij de politie binnen. Agenten waren snel ter plaatse en spraken met verschillende getuigen. De auto van waaruit werd geschoten en de auto waarop werd geschoten, waren echter al verdwenen tegen de tijd dat de politie arriveerde. Tijdens het buurtonderzoek vond de politie twee hulzen, die veilig zijn gesteld voor verder onderzoek. Vooralsnog zijn er geen meldingen van gewonden.

Oproep aan Getuigen

De politie zoekt dringend meer informatie over de betrokken auto’s en de schutters. Iedereen die nog niet met de politie heeft gesproken en belangrijke informatie heeft, wordt gevraagd om zich te melden. Ook camerabeelden zijn zeer waardevol. Heeft u beelden van een bewakingscamera, ringdeurbel, of dashcam? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of upload de beelden eenvoudig via het online tipformulier op politie.nl

De politie benadrukt het belang van getuigenverklaringen en beelden om het incident op te helderen en de daders op te sporen. Samenwerking met de gemeenschap is cruciaal voor een veilige leefomgeving.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Explosie veroorzaakt veel schade aan woningen aan Jacques Dutilhweg in Rotterdam

Rotterdam - Midden in de nacht zijn buurtbewoners aan de Jacques Dutilhweg opgeschrikt door een harde explosie die...

Duikers brandweer maken zoekslagen na aangetroffen placenta’s (nageboorte) in Zevenhuizerplas Rotterdam-Nesselande

Rotterdam - De politie heeft dinsdagavond op de Kosboulevard in Rotterdam de hulp ingeroepen van de brandweerduikers na het...

Brandweer rukt uit voor vreemde lucht in pand aan Eekhoutstraat Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag 3 juli is de brandweer rond 01:47 uur uitgerukt naar de...

Brandweer rukt uit voor lekkende ketelwagen in Waalhaven Smirnoffweg Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag 3 juli is de brandweer uitgerukt naar de Smirnoffweg in de...