Schietincident aan de Korhaanstraat in Rotterdam-Zuid: Politie zoekt getuigen

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Meerdere mensen hebben zaterdagavond de politie gebeld na het horen van schoten aan de Korhaanstraat op Rotterdam-Zuid. Volgens getuigen werd er vanuit een auto op een andere auto geschoten.

Onderzoek en Getuigenverklaringen

- Advertisement -

Rond 21.15 uur kwamen de meldingen bij de politie binnen. Agenten waren snel ter plaatse en spraken met verschillende getuigen. De auto van waaruit werd geschoten en de auto waarop werd geschoten, waren echter al verdwenen tegen de tijd dat de politie arriveerde. Tijdens het buurtonderzoek vond de politie twee hulzen, die veilig zijn gesteld voor verder onderzoek. Vooralsnog zijn er geen meldingen van gewonden.

Oproep aan Getuigen

De politie zoekt dringend meer informatie over de betrokken auto’s en de schutters. Iedereen die nog niet met de politie heeft gesproken en belangrijke informatie heeft, wordt gevraagd om zich te melden. Ook camerabeelden zijn zeer waardevol. Heeft u beelden van een bewakingscamera, ringdeurbel, of dashcam? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of upload de beelden eenvoudig via het online tipformulier op politie.nl

De politie benadrukt het belang van getuigenverklaringen en beelden om het incident op te helderen en de daders op te sporen. Samenwerking met de gemeenschap is cruciaal voor een veilige leefomgeving.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Wereldwijde computerstoring treft Rotterdam The Hague Airport

De wereldwijde computerstoring zorgt voor ook grote problemen bij luchthaven Rotterdam The Hague Airport. Vooral het inchecken verloopt...

Tankautospuit Groene Tuin keert terug: volledig hersteld en verbeterd na ongeluk

Rotterdam, 18 juli 2024 – Na een lange periode van afwezigheid is de brandweerwagen van de kazerne Groene...

Maaltijdbezorger overleden bij verkeersongeval op N209 in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagmiddag 18 juli heeft er een dodelijk ongeval plaatsgevonden op de N209 in Rotterdam. Dit heeft...

Vrouw om het leven gebracht in Zoetermeer, verdachte aangehouden

Zoetermeer - Aan de Weidedreef in Zoetermeer is donderdagochtend een 23-jarige vrouw om het leven gebracht. Het zou...