Explosie veroorzaakt schade aan deur en auto Kleine Visserijstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – In de nacht van donderdag op vrijdag is de politie gealarmeerd na een explosie in de Kleine Visserijstraat. Een brandbom heeft aanzienlijke schade aangericht aan een toegangsdeur van een flat en een geparkeerde auto.

Bij aankomst troffen de hulpdiensten een zwartgeblakerde deur en auto aan. De politie zette direct de straat af om de situatie veilig te stellen. Team Explosieven Veiligheid werd ingeschakeld en heeft diverse sporen veiliggesteld voor nader onderzoek.

- Advertisement -

De politie zal de volgende dag verdergaan met een buurtonderzoek om meer informatie te verzamelen over het incident. Tot nu toe zijn er geen aanhoudingen verricht.

De politie roept getuigen op om zich te melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 om zo de daders te kunnen opsporen en verdere incidenten te voorkomen.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Jongen (17) gewond na steekpartij, verdachte (17) aangehouden Pretorialaan Rotterdam

Rotterdam - Een ruzie tussen twee 17-jarige jongens op de Pretorilaan in Rotterdam is zaterdagavond uitgemond in een...

12 woningen ontruimd na explosie in drugslab Terentiusstraat Rotterdam

Rotterdam - In een flatgebouw aan de Terentiusstraat in Rotterdam-IJsselmonde heeft afgelopen nacht een forse explosie plaatsgevonden. De...

Tweede aanhouding dodelijke steekpartij De Klerkstraat Rotterdam

Vrijdagochtend is een 21-jarige Rotterdammer aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het overlijden van een 27-jarige Rotterdammer die...

Man (45) zwaargewond na schietpartij Tolhuislaan Rotterdam

Rotterdam - Een 45-jarige man uit Rotterdam is afgelopen nacht ernstig gewond geraakt bij een schietpartij op de...