Grote brand in appartementencomplex Molenvliet Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Op de zesde verdieping van een flatwoning aan de Molenvliet in Rotterdam is dinsdagmiddag brand uitgebroken. De brand was uitslaand en ging gepaard met veel rookontwikkeling. De brandweer schaalde op naar het sein ‘Grote Brand’.

In de woning waren op het moment van de brand twee katten aanwezig. Één van de katten kon snel in veiligheid gebracht worden. Het beestje is in zorgwekkende toestand overgedragen aan de dierenambulance. Daar kreeg het beestje zuurstof toegediend. De andere kant kon even later worden gevonden.

- Advertisement -

Volgens de politie is er in de naastgelegen woning een werkende hennepkwekerij aangetroffen. Agenten kwamen dit op het spoor doordat zij samen met de brandweer de deur hebben geforceerd om te controleren of er nog mensen en schadelijke stoffen in de woning aanwezig waren.

Eén persoon is de ladderwagen door de brandweer van het balkon gered. Meerdere mensen zijn door het ambulancepersoneel nagekeken. Tenminste één van hen had rook ingeademd. De woning is zwaarbeschadigd geraakt door de brand. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is onbekend, hier zal onderzoek naar worden verricht.

 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Jongen (17) gewond na steekpartij, verdachte (17) aangehouden Pretorialaan Rotterdam

Rotterdam - Een ruzie tussen twee 17-jarige jongens op de Pretorilaan in Rotterdam is zaterdagavond uitgemond in een...

12 woningen ontruimd na explosie in drugslab Terentiusstraat Rotterdam

Rotterdam - In een flatgebouw aan de Terentiusstraat in Rotterdam-IJsselmonde heeft afgelopen nacht een forse explosie plaatsgevonden. De...

Tweede aanhouding dodelijke steekpartij De Klerkstraat Rotterdam

Vrijdagochtend is een 21-jarige Rotterdammer aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het overlijden van een 27-jarige Rotterdammer die...

Man (45) zwaargewond na schietpartij Tolhuislaan Rotterdam

Rotterdam - Een 45-jarige man uit Rotterdam is afgelopen nacht ernstig gewond geraakt bij een schietpartij op de...