Man (27) overleden na steekpartij De Klerkstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Het slachtoffer van de steekpartij op een parkeerplaats aan de De Klerkstraat in Rotterdam-Alexander is dinsdagmorgen aan zijn verwondingen overleden. Het gaat om een 27-jarige man uit Rotterdam.

Rond 22.40 uur kreeg de politie een melding van een mishandeling op de parkeerplaats. Het slachtoffer werd in de auto aangetroffen en moest ter plekke worden gereanimeerd. Kort daarna is hij met spoed naar het ziekenhuis overgebracht, waar hij alsnog overleed aan zijn verwondingen.

- Advertisement -

De politie is dezelfde nacht nog een onderzoek gestart en heeft sporen veiliggesteld. De auto van het slachtoffer is in beslag genomen. Na het incident zouden meerdere personen zijn gevlucht, een aantal in de auto en één persoon mogelijk te voet. De politie is op zoek naar getuigen.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Motorrijder zwaargewond na aanrijding met parkerende auto Randweg Rotterdam

Rotterdam - Op de Randweg in Rotterdam heeft vanavond rond 21.15 uur een flink ongeval plaatsgevonden tussen een...

Politie doet Inval in woning aan de Aarhof in Rotterdam-Zevenkamp

Rotterdam - Rond 17.20 uur vanavond heeft de politie een inval gedaan in een woning aan de Aarhof...

Derde en vierde aanhouding dodelijk incident De Klerkstraat Rotterdam

Dinsdagochtend is een derde verdachte aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het overlijden van een 27-jarige Rotterdammer die...

Oudere vrouw gewond bij straatroof aan de Charloisse Kerksingel in Rotterdam

Rotterdam - Dinsdagavond is een oudere vrouw gewond geraakt bij een straatroof aan de Charloisse Kerksingel. Het bejaarde...