Verdwaalde kogels vliegen door ruit van woning na schotenwisseling in brandgang Middenhagen Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Vanmorgen ontvingen we rond 05.00 uur een melding dat er schoten waren gehoord aan de Middenhagen in Rotterdam. Ter plaatse stelden de agenten vijf aangetroffen hulzen veilig. Het is nog onduidelijk waarop geschoten is.

De kogels vlogen in een steeg in het rond. Een aantal kogels verdwaalden en doorboorden een ruit en de gevel van een woning. Vooralsnog raakte er gelukkig niemand gewond. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht en de politie doet onderzoek.

- Advertisement -

Getuigen gezocht
Momenteel doet de politie buurtonderzoek en lopen zij camerabeelden uit. Ze spreken graag met getuigen. Daarom de oproep aan iedereen, die nog niet met de politie heeft gesproken, om zich te melden als je belangrijke informatie hebt. Ook beelden zijn heel erg welkom. Heeft u camerabeelden, ringdeurbelbeelden of dashcambeelden, bel met 0900-8844 of upload ze gemakkelijk via het online tipformulier.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Tweede aanhouding dodelijke steekpartij De Klerkstraat Rotterdam

Vrijdagochtend is een 21-jarige Rotterdammer aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het overlijden van een 27-jarige Rotterdammer die...

Man (45) zwaargewond na schietpartij Tolhuislaan Rotterdam

Rotterdam - Een 45-jarige man uit Rotterdam is afgelopen nacht ernstig gewond geraakt bij een schietpartij op de...

Man (25) aangehouden als verdachte fatale steekpartij De Klerkstraat Rotterdam

Rotterdam - Vandaag heeft de politie een 25-jarige man uit Rotterdam aangehouden vanwege zijn betrokkenheid bij een dodelijke...

Fietser zwaargewond na ongeluk, automobilist rijdt door Bergweg Rotterdam

Rotterdam - Een fietser is woensdagmiddag 10 juli zwaargewond geraakt nadat deze op de Bergweg in Rotterdam werd...