Man (45) zwaargewond na schietpartij Tolhuislaan Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een 45-jarige man uit Rotterdam is afgelopen nacht ernstig gewond geraakt bij een schietpartij op de Tolhuislaan in Rotterdam. Meerdere hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch Team werden ingezet en brachten het slachtoffer aanspreekbaar naar het ziekenhuis.

De politie heeft ter plaatse groot onderzoek verricht. Ook is er gesproken met getuigen. Die vertelden dat er na het schietincident een auto op hoge snelheid was weggereden. Er zou niet gezien zijn wie er heeft geschoten.

- Advertisement -

In de omgeving hangen veel camera’s van zowel bedrijven als particulieren. De politie kan deze beelden goed gebruiken bij het onderzoek en hoopt dat mensen ze in willen sturen. Heb je iets gezien of gehoord, neem ook dan contact op. De mogelijkheden hiervoor staan op politie.nl.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Nacht gevuld met explosies in Rotterdam en Maassluis

Rotterdam, Maassluis - In de nacht van woensdag op donderdag 17 oktober zijn er drie explosies geweest: één...

Man (21) na Marktplaats-afspraak slachtoffer van gewelddadige beroving in Rotterdam

Rotterdam - Woensdagavond 16 oktober is een jongeman beroofd na een afspraak via Marktplaats. De politie heeft twee...

Politievrijwilliger Rotterdam aangehouden wegens schending ambtsgeheim en omkoping

Rotterdam - Een politievrijwilliger van de eenheid Rotterdam is aangehouden en buiten functie gesteld wegens verdenking van computervredebreuk,...

Gewapende overval op tankstation in Rotterdam, dader zonder buit gevlucht

Rotterdam - Dinsdagavond is personeel van een tankstation aan de Prins Alexanderlaan in Rotterdam bedreigd tijdens een gewapende...