Vrouw met pech stapt uit en wordt aangereden door vrachtwagen, toestand kritiek A20 Maassluis

Date:

Deel bericht:

Maassluis – Donderdagochtend is een automobiliste zeer ernstig gewond geraakt na een ongeval op de A20 bij Maassluis. De vrouw, die vermoedelijk door pech haar voertuig op de vluchtstrook had geparkeerd, werd aangereden door een passerende vrachtwagen toen ze uit haar auto stapte. Het incident vond plaats rond 10:30 uur.

Volgens de politie parkeerde de vrouw haar auto op de vluchtstrook en stapte uit, waarna ze werd geraakt door een vrachtwagen die op de A20 richting Hoek van Holland reed. De vrachtwagenchauffeur trapte direct op de rem en kwam enkele tientallen meters verderop tot stilstand.

- Advertisement -

Meerdere automobilisten die getuige waren van het ongeval stopten meteen om eerste hulp te verlenen. Vanwege de ernst van de situatie sloot de politie de snelweg volledig af, zodat een traumahelikopter op de snelweg kon landen. De vrouw werd ter plaatse gestabiliseerd en vervolgens met een spoedtransport overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum (EMC) in Rotterdam.

De politie is een onderzoek gestart om de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen. Het is nog onduidelijk waarom de vrachtwagenchauffeur de vrouw niet op tijd kon ontwijken.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Politie vindt duizenden nitraten in woningen Maassluis

Maassluis - De politie heeft woensdag 4 september een grote vuurwerkvondst gedaan in twee schuren in Maassluis. Drie...

30 vaten met drugsafval gevonden op de Zuidbuurt in Maassluis

Maassluis - Onder het viaduct van een snelweg aan de Zuidbuurt in Maassluis zijn donderdagavond ruim 30 vaten...

Poging tot beroving bij verkoopafspraak via Marktplaats in Maassluis

Maassluis - Een verkoopafspraak van schoenen via Marktplaats is uitgelopen op een poging tot beroving. Het incident vond...

Vrouw aangehouden na urenlang incident in woning Mimosastraat Maassluis

MAASSLUIS - Hulpdiensten zijn vanmorgen urenlang bezig geweest met een vrouw die onbegrepen gedrag vertoonde in een woning...