Onrust na vuurwerkshow speelweek Capelle-West, kleine vechtpartij

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Vrijdagavond 23 augustus rond 23.00 uur is een gezellige speelweek aan de Willem Barentzstraat in Capelle aan den IJssel is het na de vuurwerkshow wat onrustig verlopen. Een aantal jongeren kreeg ruzie met elkaar, dit mondde uit in een vechtpartij.

De spanningen liepen hoog op toen een van de jongeren van de dijk naar beneden werd geduwd. Dit incident leidde tot een achtervolging, waarbij een groep jongeren de andere groep achterna zat. Één van de groepen jongeren was afkomstig uit de wijk. De politie wist de situatie onder controle te krijgen en hield ten minste één vechtersbaas staande. Deze is uiteindelijk niet aangehouden, maar zijn gegevens zijn wel bekend.

- Advertisement -

Na het incident aan de Willem Barentzstraat was er ook onrust bij de Capelsebrug. Ook daar moest de politie ingrijpen om verdere escalatie te voorkomen. Agenten hebben op deze locatie verschillende mensen gevorderd om te vertrekken om de situatie te de-escaleren.

Een politiewoordvoerder meldt aan CKZ Vandaag dat het gelukkig meeviel. De politie heeft zich er wel mee bemoeid maar van aanhoudingen was geen sprake of aanleiding voor.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Mogelijke vondst drugslab in Poortugaal blijkt loos alarm

Poortugaal – Maandagavond rond 21.50 uur ontving de politie een melding van een verdachte situatie aan de Rhoonsedijk...

Taxi ramt op hoge snelheid drie voertuigen tijdens dollemansrit over Erasmusbrug in Rotterdam

Op de Erasmusbrug in Rotterdam zijn maandagmiddag vier voertuigen zwaarbeschadigd geraakt na een dollemansrit van een taxichauffeur. De...

Achtervolging A16 eindigt op Algeraweg Capelle aan den Ijssel

Rotterdam - Op  zondagavond  rond 20.30 uur vond er een politieachtervolging plaats die begon op de A16 bij...

Autobrand na explosie, verdachte mogelijk gewond geraakt Reviusrondeel Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Een auto is afgelopen nacht op het Reviusrondeel in brand gevlogen nadat er...