Felle brand in daklozenopvang in Den Haag na explosie

Date:

Deel bericht:

Den Haag – Woensdagochtend 4 september heeft er een felle brand gewoed in een daklozenopvang. Aan de brand ging een explosie vooraf. De politie heeft het signalement van een verdachte verspreid.

Rond 06.30 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een brand aan de Assendelftstraat in het centrum van Den Haag. Ter plaatse sloegen de vlammen uit het pand, maar wisten deze snel te bedwingen.

- Advertisement -

Het pand is een opvanglocatie voor dak- en thuislozen, gerund door de Kessler stichting. Eén persoon is naar het ziekenhuis overgebracht, drie anderen zijn ter plekke nagekeken door het ambulancepersoneel.

Artikel gaat verder onder foto
Specialisten van de politie onderzoeken de explosie

Omwonenden spraken van een ‘harde knal’. De politie en brandweer hebben dit bevestigd. De politie heeft een signalement gedeeld van een verdachte.

Het zou gaan om een licht getinte man van 30 jaar oud, ongeveer 1.80 meter lang en met een slank postuur. Hij heeft zwart haar, een zwarte baard, en droeg een wit overhemd. Mensen die meer weten, worden gevraagd contact op te nemen met de politie.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Taxi ramt op hoge snelheid drie voertuigen tijdens dollemansrit over Erasmusbrug in Rotterdam

Op de Erasmusbrug in Rotterdam zijn maandagmiddag vier voertuigen zwaarbeschadigd geraakt na een dollemansrit van een taxichauffeur. De...

Autobrand na explosie, verdachte mogelijk gewond geraakt Reviusrondeel Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Een auto is afgelopen nacht op het Reviusrondeel in brand gevlogen nadat er...

Politie zet lokagent in nadat man vrouwen lastig valt Amelandseplein Rotterdam

Zondagmorgen vroeg werden twee vrouwen lastiggevallen op de Flakkeesestraat en het Amelandseplein. Met behulp van een lokagent kon...

Schietincident met luchtdrukpistool op de Zweedsestraat in Rotterdam: Schade aan ramen, geen gewonden

Rotterdam – In de vroege ochtend van zondag 15 september, rond 04.00 uur, heeft er een schietincident plaatsgevonden...