Politie zet lokagent in nadat man vrouwen lastig valt Amelandseplein Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Zondagmorgen vroeg werden twee vrouwen lastiggevallen op de Flakkeesestraat en het Amelandseplein. Met behulp van een lokagent kon in de vroege ochtend een 27-jarige man uit ’s-Hertogenbosch worden aangehouden. Mogelijk heeft hij meer vrouwen lastiggevallen en de politie komt graag met hen in contact.

De twee losstaande incidenten speelden zich in dezelfde Carnisse af tussen 02:00 uur en 05:30 uur. De vrouwen hebben allebei hulp kunnen inroepen, de politie kunnen bellen en zijn opgevangen door agenten. Daarop volgde een zoektocht naar de verdachte. Een agente in burger is de straat op gegaan en werd aangesproken door een man. Toen bleek dat hij voldeed aan het signalement van de verdachte, werd de man aangehouden. Hij zit vast.

- Advertisement -

Mogelijk zijn meer vrouwen door de man benaderd en zijn er getuigen die de politie nog niet heeft gesproken. Is dat het geval of was u getuige en heeft u iets gezien of gehoord? Laat het de politie weten via het telefoonnummer 0900-8844.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Mogelijke vondst drugslab in Poortugaal blijkt loos alarm

Poortugaal – Maandagavond rond 21.50 uur ontving de politie een melding van een verdachte situatie aan de Rhoonsedijk...

Taxi ramt op hoge snelheid drie voertuigen tijdens dollemansrit over Erasmusbrug in Rotterdam

Op de Erasmusbrug in Rotterdam zijn maandagmiddag vier voertuigen zwaarbeschadigd geraakt na een dollemansrit van een taxichauffeur. De...

Autobrand na explosie, verdachte mogelijk gewond geraakt Reviusrondeel Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Een auto is afgelopen nacht op het Reviusrondeel in brand gevlogen nadat er...

Schietincident met luchtdrukpistool op de Zweedsestraat in Rotterdam: Schade aan ramen, geen gewonden

Rotterdam – In de vroege ochtend van zondag 15 september, rond 04.00 uur, heeft er een schietincident plaatsgevonden...