Man steekt om zich heen rondom Erasmusbrug Rotterdam, dode en twee zwaargewonden (video)

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Bij een steekpartij rond de Erasmusbrug en het Willemsplein in Rotterdam zijn donderdagavond drie slachtoffers gevallen. Één persoon overleed ter plekke aan zijn verwondingen, twee anderen zijn zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. De verdachte is één van de gewonden.

- Advertisement -

Rond 20.30 uur ontstaat er tumult op het Willemsplein in Rotterdam. Getuigen melden aan De Telegraaf dat de verdachte met twee grote messen op een persoon afliep en deze neerstak. Dat zou hij gedaan hebben terwijl hij ’Allahoe akbar‘ zou hebben geroepen. Ook in de parkeergarage waar het incident vermoedelijk ter hoogte van het museum Remastered is begonnen werd een slachtoffer gevonden.

Een omstander welke les aan het geven was op het plein zou de verdachte bewusteloos hebben geslagen. Dat gebeurde ter hoogte van het restaurant Prachtig. Kort daarna gooiden omstanders meubilair op de verdachte . Toegesnelde agenten hebben de verdachte daar ingerekend. Ook hij is naar het ziekenhuis gebracht.

Wat er precies is gebeurd wordt door de politie onderzocht. Ook over het daadwerkelijke motief van de steekpartij wordt nog gekeken. Het Willemsplein is inmiddels met zwarte schermen afgezet voor dat onderzoek.

Omdat het druk was ten tijde van het incident zijn veel mensen getuige geweest. Mocht u de politie niet hebben gesproken, neem dan contact met ze op. Ook voor slachtofferhulp kun je bij de politie terecht.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Hubo overvallen door drie mannen Schopenhauerweg Rotterdam

Rotterdam - Een bouwmarkt aan de Schopenhauerweg is donderdagmiddag overvallen door drie mannen met helmen. Eén van hen...

Voetganger gereanimeerd na aanrijding John Mottweg Rotterdam

Rotterdam - Een voetganger is donderdagmorgen zwaargewond geraakt door een ongeval op een zebrapad op de John Mottweg...

Dode kat in plas bloed gevonden, mogelijk slachtoffer van mishandeling Walenburgerweg Rotterdam

Rotterdam - Voor de entree van een portiek aan de Walenburgerweg in Rotterdam is woensdagavond een dode kat...

Mogelijke vondst drugslab in Poortugaal blijkt loos alarm

Poortugaal – Maandagavond rond 21.50 uur ontving de politie een melding van een verdachte situatie aan de Rhoonsedijk...