Auto te water Westerlengte in Capelle aan den IJssel, vier inzittenden op de vlucht

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Vrijdagavond laat, rond 23.35 uur, is een auto te water geraakt langs de Westerlengte in Capelle aan den IJssel. Vier inzittenden wisten zichzelf in veiligheid te brengen en sloegen direct op de vlucht. Getuigen meldden dat alle vier de personen met een nat pak in de richting van het Jan van Capellenpark renden.

De brandweer werd snel ter plaatse geroepen om de sloot waarin de auto belandde te doorzoeken. Ondanks een grondige zoektocht werd er niets verdachts aangetroffen in het water. De politie zette ondertussen een zoekactie op touw in de omgeving, waarbij ook een speurhond werd ingezet om de voortvluchtigen op te sporen.

- Advertisement -

Twee van de vier inzittenden werden al snel door de politie aangehouden, maar van de andere twee ontbreekt nog elk spoor. De politie heeft de zoektocht naar de vermiste personen voorlopig gestaakt, maar de zaak blijft onder onderzoek.

Een bergingsbedrijf heeft de auto later die avond uit het water gehaald. Het is nog onduidelijk wat de oorzaak is van het ongeluk en waarom de inzittenden op de vlucht sloegen. De politie onderzoekt de zaak en roept eventuele getuigen op om zich te melden.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Politie gehackt: contactgegevens politiemedewerkers buitgemaakt

Landelijk - Afgelopen week is bekend geworden dat er een datalek is ontstaan bij de Politie na een...

Politie treft geladen vuurwapen aan in slaapkamer van 15-jarige jongen in Hellevoetsluis

Hellevoetsluis – De politie heeft donderdag een woning doorzocht in Hellevoetsluis, nadat zij een anonieme melding ontvingen over...

Wijkagenten vangen ontsnapte pony’s in het Schollebos Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - De wijkagenten van Oosterflank en Zevenkamp hebben vrijdagmorgen twee ontsnapte pony's gevangen. Omstanders...

Kat vanaf dak gered door brandweer maar houdt het niet droog Slijpsteen Zuidland

Zuidland - De brandweer is vanavond voor een klassieke melding opgeroepen naar de Slijpsteen: een kat op het...