16-jarige jongen overleden na scooterongeluk met tractor in Melissant

Date:

Deel bericht:

Melissant – Een 16-jarige jongen is overleden na een ernstig ongeluk waarbij zijn scooter in botsing kwam met een tractor. Het tragische incident vond plaats woensdagavond op de Noorddijk in Melissant, een dorp op Goeree-Overflakkee.

Na het ongeluk werd de jongen met spoed overgebracht naar het ziekenhuis, maar ondanks de inspanningen van de hulpdiensten bezweek hij later aan zijn verwondingen.

- Advertisement -

De scooter van het slachtoffer werd na de botsing op ongeveer 30 meter afstand van de tractor aangetroffen. Op het moment van het ongeluk was het regenachtig en de weg daardoor glad, maar of gladheid een directe rol heeft gespeeld bij de crash is nog niet vastgesteld.

De bestuurder van de tractor is niet aangehouden, maar werd wel door de politie gehoord, wat standaardprocedure is bij een ernstig verkeersongeval als dit. De politie doet nog onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeluk.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Gezin met vuurwapen overvallen in woning, man en vrouw mishandeld Beukelaar Melissant

Melissant - Een gezin is dinsdagochtend vroeg in hun woning in Melissant overvallen. Drie mannen stonden rond 3.15...

Bizarre hoeveelheid grondstoffen voor speed onderschept in Melissant

Melissant - Douanebeambten hebben samen met de politie zaterdagavond een zeer grote vangst van grondstoffen voor de productie...

Politie zoekt getuigen van aanrijding met verkeersregelaar N215 Melissant

Melissant - Woensdag 16 mei raakte een 31-jarige verkeersregelaar gewond toen hij werd aangereden door een automobilist. Het...

Groot stuk duin afgebrand Bieningenweg Melissant

Melissant - Maandagmiddag 9 juli rond 17.55 uur is de brandweer opgeroepen voor een bermbrand aan de Bieningenweg...