Rumoerige nacht in Centrum Rotterdam: meerdere aanhoudingen na vechtpartijen en mishandelingen

Date:

Deel bericht:

ROTTERDAM – Afgelopen nacht is het onrustig geweest in het centrum van Rotterdam. De politie heeft rond het Stadhuisplein meerdere personen aangehouden na verschillende vechtpartijen en incidenten. De avond werd gekenmerkt door geweld, disrespect en agressief gedrag richting zowel agenten als burgers.

Op het Stadhuisplein escaleerde de situatie snel, waarbij verschillende personen betrokken waren bij vechtpartijen. De politie werd geconfronteerd met respectloos gedrag; één persoon ging zelfs zo ver dat hij aan de staart van een politiepaard trok. Agenten werden tijdens hun werk beledigd met scheldwoorden als “paardenlul” en beschuldigingen van racisme, nadat zij mensen vroegen het plein te verlaten.

- Advertisement -

Ook op andere plekken in de stad waren er ernstige incidenten. Op de Nieuwe Binnenweg vond een zware mishandeling plaats, waarbij een man met spoed naar het ziekenhuis moest worden vervoerd. De gewonde man werd ter plaatse behandeld door ambulancemedewerkers voordat hij werd overgebracht voor verdere zorg.

Op de Kruiskade raakte een persoon gewond tijdens een grote vechtpartij. De man werd ter plekke behandeld door de ambulance, waarna hij door de politie werd aangehouden. Het is nog onduidelijk wat de aanleiding was voor de vechtpartij.

Naast de geweldsincidenten ontving de politie ook meerdere meldingen van ongewenst gedrag, vooral richting vrouwen. Ook hierbij zijn verschillende aanhoudingen verricht.

 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Gewonde bij schietpartij op Vinckenbrinkstraat in Rotterdam

ROTTERDAM – Maandagmiddag rond 17.30 uur heeft een schietpartij plaatsgevonden op de Vinckenbrinkstraat in Rotterdam. Hierbij raakte één...

Paard schrikt en springt de sloot in Wollefoppenweg Rotterdam-Nesselande (video)

Rotterdam-Nesselande – Op zondagmiddag rond 13.15 uur is er op de Wollefoppenweg in Rotterdam-Nesselande een paard in de...

Explosie richt veel schade aan bij woning Zevenkampse Ring Rotterdam

Rotterdam - Rond 01.30 heeft er bij een woning aan de Zevenkampse Ring in Rotterdam een behoorlijke explosie...

Veel rookontwikkeling in loods Repair Ship na brand in container Ophemertstraat Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagavond brak er brand uit in een loods van het bedrijf Repair Ship aan de Ophemertstraat...