Slachtoffers N210 Krimpen aan de Lek zijn lid van voetbalclub VV Schoonhoven, twee slachtoffers uit het ziekenhuis

Date:

Deel bericht:

Schoonhoven – De vier inzittenden van de auto welke zaterdagmiddag te water raakte langs de N210 in Krimpen aan de Lek zijn allemaal lid van voetbalclub VV Schoonhoven. Ze speelden in teams van onder de 19. De club meldt dat twee van drie slachtoffers die naar het ziekenhuis zijn gebracht weer thuis zijn.

Het is onbekend hoe het met het derde slachtoffer gaat. Deze is lange tijd gereanimeerd en daarna met een spoedtransport naar het ziekenhuis gebracht. Rond 17.00 uur raakte de auto van de jongens bij een éénzijdig ongeluk te water. Omstanders wisten de jongens uit de auto te redden. Hulpverleners hebben de medische zorg toegepast en ze naar ziekenhuizen in Capelle aan den IJssel, Rotterdam en Gouda gebracht.

- Advertisement -

De politie liet gisterenavond weten dat het onderzoek nog een geruime tijd heeft plaatsgevonden. De toedracht van het ongeluk is vooralsnog onbekend.

De voetbalclub liet weten mee te leven met de familie en bekenden van de slachtoffers. Zij hebben vanmiddag vanaf 14.30 uur de deuren van de club geopend om met elkaar te praten over het vreselijke ongeluk. Slachtofferhulp en de wijkagent Eswin Otte zijn hierbij aanwezig.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Meerdere ernstig gewonden na ongeluk N210 Krimpen aan de Lek

Krimpen aan de Lek - Op de N210 in Krimpen aan de Lek is zaterdagmiddag rond 17.00 uur...

Terecht: 16-jarig meisje vermist in Krimpen aan den IJssel, politiehelikopter ingezet voor zoektocht

Krimpen aan den IJssel - De politie heeft maandagavond voor langere tijd met onder andere een politiehelikopter gezocht...

Traumahelikopter landt bij de Surfplas voor Rendez-Vous met ambulance na ongeluk in Bergambacht

Krimpen aan de Lek - Een traumahelikopter is zondag vlak voor het middaguur gelandt op een grasveld nabij...

Onderzoek naar Mogelijke schietpartij op De Zaag in Krimpen aan de Lek

Krimpen aan de Lek, 17 augustus 2024 - Vanmiddag rond 12.25 uur kwam er een melding binnen van...