Twee agenten op fiets aangereden door auto Zaagmolenstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Twee agenten zijn donderdagavond gewond geraakt op de Zaagmolenstraat in Rotterdam. Een automobilist reed de twee agenten aan terwijl zij op de fiets aan het surveilleren waren. De automobilist sloeg op de vlucht, maar kon kort daarna worden aangehouden.

Volgens omstanders reed de automobilist 70 – 80 kilometer per uur. Één agent moest naar het ziekenhuis worden gebracht, deze voelde in eerste instantie zijn rug niet meer, maar in het ziekenhuis bleek het letsel gelukkig beperkt te zijn tot wat kneuzingen. De andere agent raakte gelukkig minder ernstig gewond.

- Advertisement -

De bestuurder een 27-jarige Rotterdammer is door de politie aangehouden. Hij reed onder in vloed van verdovende middelen. Er wordt gekeken of hij bewust op de agenten is ingereden.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Nacht gevuld met explosies in Rotterdam en Maassluis

Rotterdam, Maassluis - In de nacht van woensdag op donderdag 17 oktober zijn er drie explosies geweest: één...

Politievrijwilliger Rotterdam aangehouden wegens schending ambtsgeheim en omkoping

Rotterdam - Een politievrijwilliger van de eenheid Rotterdam is aangehouden en buiten functie gesteld wegens verdenking van computervredebreuk,...

Gewapende overval op tankstation in Rotterdam, dader zonder buit gevlucht

Rotterdam - Dinsdagavond is personeel van een tankstation aan de Prins Alexanderlaan in Rotterdam bedreigd tijdens een gewapende...

Beroving bij telefoonafspraak via Marktplaats Weipoort Rotterdam

Rotterdam - Woensdagavond is een 21-jarige man uit Nieuwegein gewond geraakt bij een beroving in de Rotterdamse wijk...