Agent lost waarschuwingsschot na achtervolging Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft zaterdag op zondagnacht 16 december een 29-jarige Rus en een 28-jarige Pool aangehouden na een achtervolging tijdens een drugscontrole op de Spuikade in Rotterdam. Daarbij is door een agent een waarschuwingsschot gelost.

- Advertisement -

Negeren stopteken

Twee agenten wilden die nacht tijdens een drugscontrole een voertuig staande houden aan de Spuikade in Rotterdam. Een agent gaf daarbij een auto met daarin de twee mannen een teken tot staande houding. Het tweetal negeerde dit echter en reed vervolgens op de agent af. De agent werd daarbij geschampt en loste een waarschuwingsschot.

Waarschuwing

Het tweetal ging er vervolgens vandoor. Agenten gingen in een bus achter de auto aan en gaven de bestuurder even verderop een stopteken. Ook dit werd genegeerd, waarop opnieuw de achtervolging werd ingezet. Op de Korperweg wisten agenten de auto uiteindelijk tot stilstand te brengen. Hierop zijn de twee mannen aangehouden en meegenomen naar het bureau. De auto van de verdachten is in beslag genomen. Er wordt een nader onderzoek ingesteld.

Bron : Politie.nl

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Drie auto’s verwoest door brand Veenoord Rotterdam

Rotterdam - Op het Veenoord in Rotterdam-IJsselmonde zijn afgelopen nacht rond 02.45 uur drie auto's beschadigd door brand....

Twee auto’s verwoest door brand Meyenhage Rotterdam

Rotterdam - Op de Meyenhage in Rotterdam zijn afgelopen nacht rond 02.00 uur twee auto's verwoest door brand....

Motorrijder zwaargewond na aanrijding Pascalweg Rotterdam

Rotterdam - Een motorrijder is dinsdagmorgen rond 07.00 uur zwaargewond geraakt op de Pascalweg in Rotterdam. Motorrijder kwam...

Motorrijder (22) overleden na aanrijding met bestelbus | Stadionviaduct Rotterdam (video)

Rotterdam - Een 22-jarige motorrijder uit Rotterdam is dinsdagmorgen rond 08.13 uur overleden bij een ongeluk op de...