Twee katten overleden bij brand in woning aan de Hoogstraat in Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Zaterdagavond omstreeks 22.35 uur is er een brand uitgebroken in een appartement aan de Hoogstraat in Rotterdam.

De ter plaatse gekomen brandweer had de brand al snel onder controle. De brand ging gepaard met een flinke rookontwikkeling. Vanwege de omvang van de brand heeft de brandweer de brand opgeschaald naar een ‘middelbrand’. De brandweer heeft de woning geventileerd.

- Advertisement -

De brand ontstond in de keuken van het appartement, het appartement is gelegen op de 3e etage van het appartementengebouw. De bewoners van de woning konden hun woning veilig verlaten. In de woning verbleven twee katten, deze zijn als gevolg van de rookontwikkeling overleden.

Stichting Salvage is opgeroepen om de schade op te nemen in de woning. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is nog onbekend. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen bij de brand.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Jongeman overvalt winkel met vuurwapen | Nieuwstraat Spijkenisse

Spijkenisse - Een jongeman heeft vrijdagmiddag rond 16.15 uur een winkel aan de Nieuwstraat in Spijkenisse overvallen. Hij...

Brand in zorginstelling Antes Prins Constantijnweg Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagmiddag 3 mei rond 16.35 uur is er brand uitgebroken in een zorginstelling aan de Prins...

Voertuig raakt te water, bestuurster lichtgewond N210 Lekkerkerk

Lekkerkerk - Donderdagavond even na 18:30 uur is er een voertuig te water geraakt aan de CG Roosweg...

Drie auto’s verwoest door brand Veenoord Rotterdam

Rotterdam - Op het Veenoord in Rotterdam-IJsselmonde zijn afgelopen nacht rond 02.45 uur drie auto's beschadigd door brand....