Twee verdachten aangehouden voor beroving medewerker Coffeeshop Blankenburgstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Twee mannen die een medewerker van een coffeeshop beroofden op de Blankenburgstraat, kwamen donderdagavond niet ver met hun buit. Politieagenten hielden het tweetal na een achtervolging te voet aan. Een van hen had de gestolen dagopbrengst van de coffeeshop op zak.

Het slachtoffer liep om 20.30 uur met het geld zichtbaar over straat toen twee mannen hem aanspraken. De medewerker zette het op een lopen, met zijn belagers in zijn kielzog. Surveillerende agenten zagen het drietal rennen, waarbij opviel dat er wat geld op straat belandde.

- Advertisement -

Een man van 29 jaar uit Schiedam werd, met een geldbedrag op zak, aangehouden op het Amelandseplein. De tweede verdachte, een 24-jarige Rotterdammer, won het niet van de snelle agenten, en werd op de Pleinweg in de kraag gevat. In de auto van de Schiedammer, die zich overigens ook niet kon legitimeren, werden nog vermoedelijk verdovende middelen aangetroffen. De verdachten zijn voor verhoor overgebracht naar een politiebureau.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Drie auto’s verwoest door brand Veenoord Rotterdam

Rotterdam - Op het Veenoord in Rotterdam-IJsselmonde zijn afgelopen nacht rond 02.45 uur drie auto's beschadigd door brand....

Twee auto’s verwoest door brand Meyenhage Rotterdam

Rotterdam - Op de Meyenhage in Rotterdam zijn afgelopen nacht rond 02.00 uur twee auto's verwoest door brand....

Motorrijder zwaargewond na aanrijding Pascalweg Rotterdam

Rotterdam - Een motorrijder is dinsdagmorgen rond 07.00 uur zwaargewond geraakt op de Pascalweg in Rotterdam. Motorrijder kwam...

Motorrijder (22) overleden na aanrijding met bestelbus | Stadionviaduct Rotterdam (video)

Rotterdam - Een 22-jarige motorrijder uit Rotterdam is dinsdagmorgen rond 08.13 uur overleden bij een ongeluk op de...