Gewapende mannen overvallen dierenspeciaalzaak Bierens de Haanweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Woensdagochtend, om ongeveer 10.30 uur is een dierenwinkel aan de Bierens de Haanweg in Rotterdam overvallen door twee mannen met een vuurwapen.

De twee drongen de winkel binnen waar op dat moment drie personeelsleden aanwezig waren. Zij  eisten geld en bedreigden het personeel met het vuurwapen. De overvallers zijn met een onbekend geldbedrag de winkel uit gevlucht en troffen daar een klant die net de winkel in wilde lopen. Die kreeg ook het vuurwapen op zich gericht en  moest op de grond gaan liggen. Daarna zijn zij op een scooter gevlucht.

- Advertisement -

Agenten stelden een uitgebreid onderzoek in in de omgeving, maar de overvallers werden niet meer aangetroffen. De laatste locatie waar zij door getuigen zijn gezien, was op de Langegeer in Vreewijk. De politie zet het onderzoek voort.

Bron: Politie.nl

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Drie auto’s verwoest door brand Veenoord Rotterdam

Rotterdam - Op het Veenoord in Rotterdam-IJsselmonde zijn afgelopen nacht rond 02.45 uur drie auto's beschadigd door brand....

Twee auto’s verwoest door brand Meyenhage Rotterdam

Rotterdam - Op de Meyenhage in Rotterdam zijn afgelopen nacht rond 02.00 uur twee auto's verwoest door brand....

Motorrijder zwaargewond na aanrijding Pascalweg Rotterdam

Rotterdam - Een motorrijder is dinsdagmorgen rond 07.00 uur zwaargewond geraakt op de Pascalweg in Rotterdam. Motorrijder kwam...

Motorrijder (22) overleden na aanrijding met bestelbus | Stadionviaduct Rotterdam (video)

Rotterdam - Een 22-jarige motorrijder uit Rotterdam is dinsdagmorgen rond 08.13 uur overleden bij een ongeluk op de...