25-jarige Rotterdammer gewond geraakt bij schietincident Puccinistraat Tilburg

Date:

Deel bericht:

Tilburg – In de Puccinistraat is tijdens een schietincident een 25-jarige Rotterdammer gewond geraakt. De recherche onderzoekt de zaak.

Op dinsdag 1 augustus rond 1.55 uur kwamen er bij de politie meerdere meldingen binnen dat er in de Puccinistraat geschoten zou zijn. Meerdere agenten gingen direct naar de melding toe. Ze troffen op een balkon van een appartementencomplex een gewonde man aan. Deze was nog aanspreekbaar. De man is afgevoerd naar het ziekenhuis. Agenten hebben nog gezocht naar de mogelijke dader(s) maar niemand meer aangetroffen. De technische recherche doet op de plaats van het incident sporenonderzoek. De zaak wordt verder onderzocht door de recherche. Het slachtoffer zal op een later moment gehoord worden.

- Advertisement -

Buurtonderzoek
De politie gaat ook een buurtonderzoek doen. Daarbij vragen we buurtbewoners ook of ze mogelijk camerabeelden beschikbaar hebben waarop mogelijk de dader(s) zijn te zien.

Getuigen
Getuigen kunnen zich melden via 0900 – 8844. U kunt meldingen ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000) of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006.

Bron: Politie.nl

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Douane onderschept 41-kilo cocaïne in Rotterdamse haven

Rotterdam - Tijdens een reguliere controle in de Rotterdamse haven heeft de Douane zaterdag 4 mei 41 kilo...

Felle brand in portiekwoning Jan Kruijffstraat Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Jan Kruijffstraat in Rotterdam heeft afgelopen nacht korte tijd brand gewoed....

Medewerker politie Rotterdam moet straf krijgen voor WhatsApp-berichten

Een medewerker van de politie-eenheid Rotterdam moet disciplinaire maatregelen ondergaan vanwege het versturen van grensoverschrijdende en discriminerende berichten...

Twee belgen aangehouden in Hendrik-Ido-Ambacht na achtervolging vanuit Rotterdam

Rotterdam - Een levensgevaarlijke achtervolging door Rotterdam begon woensdagnacht op de Abraham van Stolkweg en eindigde uiteindelijk op...