Hoogbejaarde dame (93) slachtoffer van straatroof Utenhagestraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een hoogbejaarde bewoonster van de Utenhagestraat is maandagmiddag, om ongeveer 17.20 uur aangevallen door een jongeman. Hij probeerde haar ketting te stelen.

 

- Advertisement -

Het 93-jarige slachtoffer zat op haar rollator bij de voordeur van haar woning in de Utenhagestraat. Uit de richting van de Ebenhaezerstraat kwam een ongeveer 18-jarige, getinte jongen aanlopen die haar een vraag stelde. Op datzelfde moment greep hij naar de gouden ketting van de dame en probeerde die weg te nemen. Dit lukte niet en hij zette het op een lopen naar de Carnisselaan. Daar ging hij rechtsaf in de richting van de Katendrechtse Lagedijk. Hij liet het slachtoffer achter met verwondingen aan arm en knie.

Letsel

De beroving mislukte dus, maar dat is zeker niet aan de dader te danken. Het letsel van de oude dame wel. Daarom zet de politie alles op alles om de dader te vinden. Er worden camerabeelden bekeken en er zijn sporen (oa DNA) veilig gesteld. Ook zijn er getuigen gehoord, maar meer informatie is altijd welkom.

Getuige geweest?

Heeft u informatie over deze laffe straatroof, of bent u getuige geweest? Belt u dan svp met de politie eenheid Rotterdam, via telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, via telefoonnummer 0800-7000.

Bron : politie.nl

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Drie auto’s verwoest door brand Veenoord Rotterdam

Rotterdam - Op het Veenoord in Rotterdam-IJsselmonde zijn afgelopen nacht rond 02.45 uur drie auto's beschadigd door brand....

Twee auto’s verwoest door brand Meyenhage Rotterdam

Rotterdam - Op de Meyenhage in Rotterdam zijn afgelopen nacht rond 02.00 uur twee auto's verwoest door brand....

Motorrijder zwaargewond na aanrijding Pascalweg Rotterdam

Rotterdam - Een motorrijder is dinsdagmorgen rond 07.00 uur zwaargewond geraakt op de Pascalweg in Rotterdam. Motorrijder kwam...

Motorrijder (22) overleden na aanrijding met bestelbus | Stadionviaduct Rotterdam (video)

Rotterdam - Een 22-jarige motorrijder uit Rotterdam is dinsdagmorgen rond 08.13 uur overleden bij een ongeluk op de...