Twee verdachten aangehouden nadat man om het leven gekomen is Wolphaertsbocht Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie in Rotterdam heeft op 29 augustus in een woning aan de Wolphaertsbocht een dode man aangetroffen.

De politie gaat ervanuit dat de man, wiens identiteit nog niet bekend is, door een misdrijf om het leven is gekomen. Bij de woning zijn een 37-jarige man met onbekende woonplaats en een 32-jarige Rotterdammer aangehouden op verdenking van betrokkenheid.

- Advertisement -

Onderzoek
Rond 06.00 uur werd de politie gealarmeerd, waarna meerdere agenten in de woning betraden en het slachtoffer vonden. Eerste hulp mocht niet meer baten. De politie doet sindsdien uitgebreid sporen- en buurtonderzoek.

Politie zoekt getuigen
De politie kan hulp van getuigen goed gebruiken. Wie voor de komst van de politie in de omgeving van de woning iets is opgevallen, wordt gevraagd contact met de politie op te nemen. Het gaat om het deel van de Wolphaertsbocht tussen de Pleinweg en de Bas Jungeriusstraat. Andere informatie is vanzelfsprekend ook welkom. U kunt bellen naar 0900-8844 en vragen naar de recherche van district Rotterdam Zuid of anoniem naar 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Hubo overvallen door drie mannen Schopenhauerweg Rotterdam

Rotterdam - Een bouwmarkt aan de Schopenhauerweg is donderdagmiddag overvallen door drie mannen met helmen. Eén van hen...

Twee gewonden bij zwaar ongeval op Strevelsweg in Rotterdam

Rotterdam – In de vroege ochtend van zondag 15 september, rond 05.00 uur, vond een ernstig verkeersongeval plaats...

Fatbiker rijdt vrouw in scootmobiel het ziekenhuis in en vlucht

Rotterdam - Een fatbiker heeft vrijdagmiddag op de Bree met de Randweg in Rotterdam een vrouw in een...

Vlam in de pan nadat bewoner huis heeft verlaten Lindendaal Rotterdam

Rotterdam – In een woning aan de Lindendaal in Rotterdam is vrijdagmiddag een keukenbrand uitgebroken. De brand ontstond...