Jongens van 7 en 15 jaar overvallen in woning Randweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Twee jongens van 7 en 15 jaar kregen afgelopen vrijdagavond 2 maart de schrik van hun leven. Bij thuiskomst, rond half negen, liepen twee mannen met hen mee naar binnen in hun woning aan de Randweg. Ze bedreigden de jongens en het huis werd overhoop gehaald. De mannen vertrokken met onbekende buit. De politie zoekt getuigen.

De ouders van de slachtoffers waren op het moment van de overval niet thuis. De jongens zijn toen de indringers waren vertrokken opgevangen door de buren. De politie is een onderzoek gestart en kan alle tips gebruiken.

- Advertisement -

Heeft u tips?
Heeft u iets gezien, vrijdagavond 2 maart rond half 9 aan de Randweg? Of heeft u het tweetal wellicht zien vertrekken? Alle informatie is welkom! Meld uw tips via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Drie auto’s verwoest door brand Veenoord Rotterdam

Rotterdam - Op het Veenoord in Rotterdam-IJsselmonde zijn afgelopen nacht rond 02.45 uur drie auto's beschadigd door brand....

Twee auto’s verwoest door brand Meyenhage Rotterdam

Rotterdam - Op de Meyenhage in Rotterdam zijn afgelopen nacht rond 02.00 uur twee auto's verwoest door brand....

Motorrijder zwaargewond na aanrijding Pascalweg Rotterdam

Rotterdam - Een motorrijder is dinsdagmorgen rond 07.00 uur zwaargewond geraakt op de Pascalweg in Rotterdam. Motorrijder kwam...

Motorrijder (22) overleden na aanrijding met bestelbus | Stadionviaduct Rotterdam (video)

Rotterdam - Een 22-jarige motorrijder uit Rotterdam is dinsdagmorgen rond 08.13 uur overleden bij een ongeluk op de...