Gestolen auto rijdt bedrijfspand binnen Tjalk Bodegraven

Date:

Deel bericht:

Bodegraven – Rond zes uur ’s ochtends op zaterdag 7 april kregen politieagenten de melding dat een auto door een rolluik een bedrijfspand aan de Tjalk was ingereden. De agenten troffen daar inderdaad een auto aan die op die manier het pand was binnengereden en nog half onder het rolluik stond. De auto bleek diezelfde nacht gestolen te zijn.

De agenten troffen in het pand geen verdachten meer aan. Ook een onderzoek in de omgeving leverde geen verdachten op. Rechercheurs van Forensische Opsporing deden een sporenonderzoek in het bedrijf en onderzochten de gestolen auto op sporen. In de omgeving wordt onderzoek gedaan naar bewakingscamera’s waar de verdachte(n) mogelijk op geregistreerd zijn. Uit het rechercheonderzoek zal blijken of er goederen zijn weggenomen bij deze inbraak.

- Advertisement -

Tips? Bel de politie
Ondanks het vroege tijdstip van de inbraak, hoopt de recherche dat er toch mensen zijn geweest die iets opvallends hebben gezien op deze ochtend in de omgeving van de Tjalk. Al uw informatie is welkom bij de recherche via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Schietpartij blijkt ongeluk met luchtbuks in Bodegraven

Bodegraven - Bij een ongeluk met een luchtbuks is maandagmiddag rond 17.45 uur iemand gewond geraakt. De politie...

Brandweer rukt uit voor instortingsgevaar stelling met 28 ton kaas in Bodegraven

Bodegraven - De brandweer is maandagmorgen met spoed uitgerukt voor een melding van instortingsgevaar in een magazijn van...

Poging plofkraak met explosief bij juwelier Kerkstraat Bodegraven (video

Bodegraven - Bij Juwelier van Zijl aan de Kerkstraat in Bodegraven is afgelopen nacht rond 03.30 uur geprobeerd...

Vrachtwagen kantelt op rotonde Goudseweg bij Bodegraven

Bodegraven - Op de Goudseweg bij Bodegraven is dinsdagmiddag een vrachtwagen gekanteld. Het ongeluk gebeurde op de rotonde...