Straatroof, inbraak en overval in ‘Bureau Rijnmond’

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Je hoeft niets buit te maken om toch met je gezicht in ‘Bureau Rijnmond’ te verschijnen. Dat bewijst een jonge man die 1 februari jl probeerde een vrouw te beroven in de Colijnstraat in Schiedam. Er zijn goede beelden van de verdachte.

Inbraak woning
Ook zijn er beelden van inbrekers die probeerden in te breken in een woning aan de ’s Gravenweg in Rotterdam. Een alarm en diverse lampen in de tuin deden de twee op de vlucht slaan. Eén van hen is al aangehouden, maar de politie zoekt de tweede verdachte nog.

- Advertisement -

Overvaller voor de rechter
Een overvaller van een zgn pandjeshuis, die getoond is in ‘Bureau Rijnmond’, stond deze week voor de rechter. Ernst Pols van het Openbaar Ministerie verteld wat de eis is.

Woningoverval
Zondag 29 april, rond kwart over twee ’s middags kwam een vrouw van 73 net terug van een tripje naar de tabakswinkel, toen een man met haar mee glipte het portiek van haar flat in. Hij wilde naar de derde etage. De vrouw vertrouwde het niet. Haar gevoel bleek te kloppen want na korte tijd ging bij haar de bel en stond dezelfde man voor de deur. Nog voordat ze kon reageren werd ze door deze en een tweede man hardhandig naar binnen geduwd. Ze mishandelden haar en trokken met grof geweld de armbanden van haar pols. Toen gingen ze ervandoor.

Kijk naar ‘Bureau Rijnmond’ en help de politie zaken op te lossen! De uitzending is donderdagmiddag rond 17.20 uur te zien op RTV Rijnmond (herhaling elk uur tot de volgende dag 17.00 uur). Help misdrijven op te lossen.

Kijk voor meer informatie en de afzonderlijke items ook op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse Social Media.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Rotterdammer en Schiedammer vast voor babbeltrucs in regio Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft twee verdachten aangehouden die ervan worden verdacht meerdere diefstallen te hebben gepleegd door...

Rijksweg A15 bij Barendrecht deels afgesloten na ongeval

Barendrecht - Maandag 18 maart is de hoofdbaan van de Rijksweg A15 in één rijrichting rond het middaguur...

Medewerkers fruitbedrijf vinden grote hoeveelheid cocaïne in levering ananassen

Regio - Medewerkers van een fruitopslag in de Rotterdamse regio heeft tijdens het uitladen van een container een...

Schade na explosies in Rotterdam en Capelle aan den IJssel

Rotterdam, Capelle aan den IJssel - In de nacht van Zondag 4 februari op Maandag 5 februari hebben...