Mannen aangehouden na onenigheid in woning Beiroetstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Zondagavond 23 september is de politie in grote getale aanwezig geweest voor een onenigheid in een portiek aan de Beiroetstraat in de Rotterdamse wijk Oosterflank. Twee mannen zouden zijn bedreigd met een groot mes door de bewoner van het pand. Zij zouden daar verhaal zijn gaan halen na een onenigheid tussen de twee.

De twee mannen vermoedelijk vader en zoon verklaarden dat ze werden bedreigd aan de deur met een mes. Dit zou zijn gebeurd nadat ze verhaal gingen halen na onenigheid over een mobiele telefoon. De man van de woning zou de telefoon in reparatie hebben maar zou een kopie hebben gemaakt van de inhoud van de telefoon. In deze inhoud zouden zich pikante foto’s bevinden van een vriendin. Deze zouden inmiddels op internet zijn beland.

- Advertisement -

De bewoner van het huis werd door de politie in de woning geconfronteerd. Hij was echter ook gewond en zou mogelijk klappen hebben gekregen van de twee en moest worden nagekeken door ambulancepersoneel. Zij verklaarden echter niets gedaan te hebben, en zijn zelfs na de bedreiging gevlucht. Nadat de politie aanwezig was zijn zij weer teruggekomen.

De bewoner die de bedreiging zou hebben geuit werd in vrijheid gesteld door de politie. De twee mannen, die eerder verklaarden dat ze bedreigd zouden zijn, zijn door de politie aangehouden. Wat er nu precies is gebeurd is nog onduidelijk, een woordvoerder van de politie vertelde dat er een hoop tegenstrijdige berichten zijn. Buurtbewoners verklaarden dat er vaker onrust is bij de bewoner van het pand. Hij zou veel dronken zijn en gooit regelmatig afval naar beneden. Ook zij hij met camera’s de buurt in de gaten houden. Ook dit kon woordvoering nog niet bevestigen.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

20180923230436.jpg

20180923230437.jpg

20180923230439.jpg

20180923230440.jpg

20180923230441.jpg

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Waarschuwingsschot gelost bij aanhouding van verdachten in auto | A16 Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft afgelopen nacht op de A16 een waarschuwingsschot gelost bij de aanhouding van drie...

Explosie bij woning aan Sint-Andiresstraat in Rotterdam

Rotterdam - De bewoners van een woning aan de Sint-Andriesstraat werden opgeschrikt door een explosie. De Politie is...

Man overlijdt door bedrijfsongeval bij afvalverwerker AVR in Rotterdamse haven

Rotterdam - Een man is zondagavond op het terrein van afvalverwerker AVR aan de Professor Gerbrandyweg in Rotterdam...

Brandweer haalt man uit het water Hekelingseweg Spijkenisse

Spijkenisse - Zaterdagochtend 4 mei rond 11.56 uur is er een persoon te water geraakt aan de Hekelingseweg...